Ezt nézed:  / Hírek / Zsebpénz / A Sulibank program évzáróján Bye Alex is fellépett!

A Sulibank program évzáróján Bye Alex is fellépett!

Sikeres éven van túl az OTP Fáy András Alapítványának általános iskolásokat megcélzó Sulibank programja. Idén 50 új hazai és határon túli iskola kapcsolódott a projekthez, 1500 diák látogatott el az O.K. Központ foglalkozásaira, 800 diák vett részt külső helyszíni tréningeken és foglalkozásokon. Több, mint 4000 diákot szólított meg a program a különböző rendezvényeken (Lego Store Show, Városligeti Gyereknap, Educatio kiállítás, stb.). Június 3-án, a Sulibank rendezvényen pályázatok és vetélkedők díjazottjai, valamint a legaktívabb osztály és iskola diákjai, illetve pedagógusaik és szüleik búcsúztatták izgalmas programokkal a tanévet.

A díjátadó ünnepségen Haga Ferenc, a Sulibank program alapítványi projektvezetője és a Sulibank mókus közösen adták át az elismerő okleveleket és a hozzá kapcsolódó nyereményeket. A rendezvényen többek között a Gábor Áron Általános Iskola 5. c osztálya is bemutatta nyertes flash mob akcióját.

A rendezvény sztárvendége ByeAlex és csapata volt, akik egy fergeteges akusztikus koncertet tartottak, amely után a közös fényképezkedés sem maradt el a fiatalokkal. Az eseményen fellépett még Kele Botond bűvész és a Szeredás együttes is.

bye alex

Az előadásokkal párhuzamosan lehetőség volt az OTP Fáy András Alapítvány kiállításának a megtekintésére, amelyen korábbi évek pályázati anyagai is megtekinthetőek voltak. A résztvevők megismerhették és kipróbálhatták a Banking kártyajátékot is, amelyből mind a diákok, mind a fellépő művészek kaptak ajándékba egy-egy csomagot.

A visszajelzések alapján a diákok és a pedagógusok is nagyon jól érezték magukat, többen is megköszönték a színvonalas műsort. A rendezvény így méltó zárása volt a sikeres Sulibank évadnak.

Válaszolj helyesen, és nyerj!

Milyen játékot próbálhattak ki az érdeklődők a Sulibank program évzáró buliján?

 

Forrás: otpfayalapitvany.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share