Szabyest ezt látja a nőkben!

Rovat

Megosztás

Félelem, szenvedély, szerelem, féltékenység, létezik, ami abban a bizonyos nagy könyvben megvan írva? Rózsaszín köd és vattacukor van a szemed előtt, ha meglátod őt? Szabyest így vall szerelmet!

Folytatódik az XYZ lemez dalainak listája, legutóbb elhagyták a hős szerelmest, ám ennek ellenére egy igazi hősies vallomás Szabyest legújabb videoklipjének előzetese, melyben ugyan már a teljes dal hallható, a full premierre még egy kicsit várni kell. Ennek ellenére a komment szekcióban imádják a szöveget, sokan azt kívánták a fiatal énekesnek, soha ne veszítse el azt, akinek íródott a nóta.

Ha nem is klipbéli a koncepció, de az autókázás, a sebesség is mondhatjuk azt, hogy az érzelmek kitörését szimbolizálják, ki nem szeret kocsikázás közben zenét hallgatni, vagy éppen a kedvenc számát énekelni? Szabi is így volt vele, vezetés közben konkrétan végigdúdolta a dalt, kezével mutogatva, mit is érez ő valójában, na de vajon ki iránt? Van bizonyos hölgy a láthatáron, vagy ez csak a zeneszám kedvéért került a listára?

Tele van hölgyekkel az ifjú előadó, hiszen először Tóth Andi, majd Pumped Gabó exével, Lunával flörtölgettek egy videoklip erejéig, nagyon kíváncsiak vagyunk, ki lesz a következő áldozat!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta