A Szakma Sztár Fesztivál látogatóit kérdeztük

Rovat

Megosztás

Megkérdeztünk néhány látogatót a Szakma Sztár Fesztiválon, hogy ők melyik szakmában képzelik el jövőjüket, mit tanulnának szívesen és megtetszett-e nekik valamelyik szakma a rendezvényen.

DSC_4456

A hetedikes lányok közül csak egyikőjük nem tudja még, hogy hol szeretne tanulni. A második lány az egészségügyben szeretne elhelyezkedni, mivel édesanyja is ott dolgozik. A harmadik lány művész családban él, ő grafikus lesz, a negyedik pedig tudatosan készül a jövőre, ő már tudja, hogy informatikus lesz.

DSC_4453

A lányok pincérnek és cukrásznak tanulnak. Nem szeretnének a szakmájukban dolgozni, mert nagyon megeröltetőnek tartják azokat. Egyikőjük elmondta, hogy amikor cukrásznak jelentkezett, nagy várakozásokkal indult a szakma felé, de később rájött, hogy ez egy nagyon nehéz munka.

DSC_4460

A fiúk közül az egyik asztalosnak készül, a másik pedig festőnek. Szakmájukban szeretnének elhelyezkedni, egyikőjük már dolgozik is külső gyakorali helyen. Úgy gondolják, sok múlik azon, hogy milyen körülmények között, milyen közösségben dolgoznak.

DSC_4458

A fiatalok közül ketten kereskedelmi adminisztátornak tanulnak, a hölgy tovább fog tanulni, menedzser szeretne lenni. A másik fiú cukrásznak készül, szereti a szakmáját, fontos számára a kreativitás. Biztos benne, hogy ezen a pályán marad.

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta