Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Szavakkal is lehet terrorizálni?!

Szavakkal is lehet terrorizálni?!

A Középsuli legújabb részében láthattuk, ahogy Bende rendkívül durván beszélt Olivérrel! Ahogyan az is legalább annyira durva volt, mikor utána megverte.

A szavakkal való bántalmazás sok esetben rosszabb és fájdalmasabb, mint egy testi bántalmazás. Sokan képesek akár terrorban is tartani másokat pusztán szavakkal, ebbe pedig félelmetes belegondolni is.

A Középsuli történetében is számos példát láthattunk, olyan esetről, amikor valaki pusztán szavakkal terrorban tartott valakit vagy megfenyegetett. Azt is beismerhetjük, hogy Bende ennek egy nagy művésze, ugyanis ő rengetegszer terrorizál másokat, sokszor előszeretettel.

Többek között megfenyegette Tibit, hogy ne mondja el mocskos kis titkát Rozinak, aztán Barbit, hogy szintén ne mondjon semmit Rozinak, valamint megszámlálhatatlanszor Dominikot. És most itt van Olivér, akit szintén terrorizált már korábban, de ez a mostani túl tett mindegyiken…

A sorozat remekül szemlélteti azt, hogy milyen helyzetekkel/emberekkel kerülhetünk össze, és ha ilyen eset történik, akkor ne féljünk segítséget kérni szüleinktől, barátainktól, vagy akár a hatóságoktól.

 

Szavakkal is lehet terrorizálni?!
Szerintetek a szavakkal való bántalmazás van olyan durva, mint a fizikai bántalmazás?

 

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share