Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Ti adnátok esélyt Julinak, Dominik helyében?

Ti adnátok esélyt Julinak, Dominik helyében?

Juli és Dominik szerelmi szála már több, mint 130 része folyik sikertelenül a Középsuli sorozatban, ám most megszűnni látszik minden Dominik részéről.

Közel öt éve rohan Dominik Juli után teljesen feleslegesen és töretlenül, viszont mióta Dominik Annával megtalálta a közös hangot, azóta a leányzót teljesen elfelejtette, ami láthatóan nem tetszett neki. Juli azt találta ki, hogy visszaszerzi Dominikot. Erre mondják azt, hogy mindaddig nem értékelsz valamit, míg el nem veszíted…

Ezt biztos mindenki átélte már, hogy egészen addig, míg el nem vesztette azt a bizonyos dolgot, – legyen az egy kisautó, plüss, vagy házi kedvenc – fel sem tudja becsülni az eszmei értékét, hogy mennyit is jelentett neki. Juli most pont ugyanezen esik át, de Dominik már nagyon elhidegült tőle. Megpróbáltuk sorra venni azokat a lehetőségeket, amik ebből a helyzetből kialakulhatnak.

1. Dominik megbocsát Julinak és boldogan élnek egészen az idők végezetéig.

2. Dominik teljesen visszautasít mindent, hisz ő most jelenleg boldog és Juli mellett nem lenne az.

3. Juli visszaszerzi Dominikot, de mikor újra az övé lesz, ismét nem fogja értékelni.

Bármi is fog történni, mi már nagyon izgatottam várjuk a folytatást! A Középsuli történetében ez a leghosszabb szerelmi szál, aminek vagy így, vagy úgy, de úgy tűnik, lassan vége szakad.

Ti adnátok esélyt Julinak, Dominik helyében?
Ti adnátok esélyt Julinak, Dominik helyében?

Lássuk is, hogyan próbálkozik Juli!

Most vasárnap jön az új rész előzetese!

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share