Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Szerelmesfilmek Valentin-napra – Te melyiket nézed meg?

Szerelmesfilmek Valentin-napra – Te melyiket nézed meg?

Együtt filmezni mindig klassz, hát még az milyen szuper, ha a közösen elkészített Valentin napi sütit majszoljátok a kaknpén miközben egy igazi szerelmesfilmet néztek meg. Az alábbi filmek között van szívfájdítóan szenvedélyes, megható, de igazán vicces is. Válogassatok!

 Az 50 első randi

Az első találkozásnál kevés izgalmasabb akad. Kevésbé vérpezsdítő azonban, ha minden találkozás az első.  A barátnője iránti igaz szerelemtől megszelídült playboy, Henry (Adam Sandler) mégis képes megtenni, hogy a sérült memóriájú Lucyt (Drew Barrymore) minden nap újra és újra meghódítsa, ugyanis a lány nem emlékszik az előző nap együtt töltött időre.

50elsőrandi

Titanic

Vigyázat, most lelőjük a poént! A Titanic bizny elsüllyedt. A kosztümös drámában a gazdag Rose (Kate Winslet) és a szegény ír bevándorló Jack sorsa fonódik össze végzetesen és szenvedélyesen a halálra ítélt óceánjáró fedélzetén.

titanic

Büszkeség és balítélet

A 19. század eleji Angliában egy lánynak – és szüleinek – legfőbb gondja az volt az életben, hogyan szerezzen magának jóképű, gazdag férjet. Noha öt lánytestvére közül ő a legidősebb, Elisabeth Bennett nem adja könnyen magát senkinek, legyen az bármennyire gazdag vagy jóképű. Noha Mister Darcy megfelel a kritériumoknak, és nem is hagyja hidegen Elisabeth, maga is rátarti, büszke ember. Mi lesz kettejük sorsa? Nézzétek meg a filmet! Melyik filmet is? Akár a BBC sorozatot választjátok Colin Firth főszereplésével, akár a mozifilmet Kiera Knightley-val Elisabeth-ként, jól fogtok szórakozni.

kierA

Valentin-nap

A karácsonyi tematikus filmek után eljött az idő, hogy a Valentin nap is saját filmet kapjon. A sztárparádét felvonultató filmben minden a szerelem örömei, keservei körül forog. Morley (Jessica Alba), Liz (Anne Hathaway), Reed (Ashton Kutcher), Holden (Bradley Cooper), Kara (Jessica Biel), Kate (Julia Roberts) és a többiek különálló ám összefonodó történetek szereplőiként botladoznak a szerelem útvesztőjében.

Valentines-Day-2010

Shrek

A zöld ogre első látásra nem a nők álma, ám a film bebizonyítja, sokkal jobb parti, mint kisebbségi komplexussal megvert gazdag ficsúr. Noha a magyar nézők számára ez kevésbé élményszerű, a film szereplőinek Mike Myers, Eddie Murphy és Cameron Diaz kölcsönözték a hangjukat.

SHREK

Képek: www.mafab.hu, abcnews.com, www.exceedinglyjane.com, http://moviestorrents.net, www.cornel1801.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share