Szerencsés kimondani a boldogító igent Valentin-napon?

Rovat

Megosztás

A házasság nem csak játék és mese, hallottál már a gonoszról? A zöld szemű szörnyetegről? Na meg ott van az idő vasfoga is…, de pont ezektől véd meg egy szerelemangyal áldása!

Valentin-nap ünnepe egészen a középkorig nyúlik vissza a keresztény hit szerint, csak azóta  a szokások megváltoztak kicsit. Szent Bálintról kapta a nevét, aki a 14. században a jegyesek és szerelmesek védőszentjévé vált. A legenda úgy tartja, hogy kivégzése előtt visszaadta a börtönőr vak leányának a szeme világát, akinek üzenetet küldött, a következő sorokkal.

A Te Bálintod!

Hát mi ez, ha nem romantika?! Akár hiszünk a jelentőségében, akár nem, mindenki a párját keresi, és nem nyugszik, amíg meg nem találja. A Szerelemparty 24 órás házasságkötésének is nagy sikere volt! Lássuk be, azért az egy életre szóló boldogító igen, nem minden pillanatban boldogít. De itt nem kellett félniük a pároknak attól, hogy idő előtt tönkremegy a házasságuk, mégis sokat jelentett a kapcsolatukban ez a gesztus. Minden  kapcsolatnak fejlődnie kell és ilyen kicsi, de jelentős történések nagyon sokat tudnak hozzáadni a szerelmesek mindennapjaihoz.

A gyönyörű szerelemangyalok, nem csak modellként állják meg a helyüket a Dimond Models Rivercast égisze alatt, hanem több házasságkötésnél is jelen voltak. Láttuk őket, de lehet, hogy csak tündéri jelenések voltak csupán a Középsuli.hu oltáránál?! Minden esetre a párok már most úgy gondoltak rájuk, hogy, ha ők ott vannak, nagy baj már nem lehet! 🙂

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,813RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta