Titanicoztunk Szabyesttel és Venczli Alexszel: Egy játék, ami biztosan összehoz Benneteket is!

Rovat

Megosztás

https://www.youtube.com/watch?v=4W-UpAEOvC0

Nemrégen egy Titanicos játék keretén belül zártak össze egy élethű, 1910-es évekbeli bútorokkal felépített szobában Szabival és Alexszel, ugyanis a Nóri, Tina és általam alkotott csapat velük bővült ki ezen a délutánon. A játék lényege, a feladat az lenne, hogy bejussatok John Edward Smith kapitány kabinjába és megszerezzétek  egy dúsgazdag iparmágnás feleségének,  Mrs. Margaret Brown-nak  mesés értékű nyakékét.

A játék alapvetően önismereti és csapatépítő játék is, tehát baráti társasággal, családdal érdemes megoldanod a feladatot, és közben még össze is kovácsolódtok.

Arról, hogy nekünk ez hogyan is sikerült, a későbbiekben láthattok majd egy videót, de most szerettük volna megmutatni, hogy miért úgy végződött a játékunk, ahogyan. A játékidő egy óra, ennyi idő volt arra, hogy a feladatunkat végrehajtsuk. Szabi énekelt, viccet mesélt. A videóban hallható poén csak egy kezdet, mindent felhasznál ellened, amit mondasz, és nem kímél. Lehidaltam az “a nappal bátor, a Szabi est, az éj fél.” és “Milyen pólót kérsz? Alexest” poénoktól, ennek közepette a csajok pedig dolgoztak. Alex pedig nálunk is bemutatta fél éves késéssel a Hit rewind című dalát. Danke sün ezért neki!

Titanic-játék
Szerinted hogyan sikerült nekünk a játék?

Köszönjük a lehetőséget a játék megalkotóinak, nemsokára pedig láthatjátok, hogy mire jutottunk benne!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,813RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta