Szereted? Így mondd el neki!

Rovat

Megosztás

Ha hosszú ideje szerelmes vagy valakibe, de egyszerűen nincs merszed elé állni és elmondani neki, az hosszútávon nagyon idegfeszítő lehet. Összeválogattunk neked pár tippet, ami megkönnyíti a helyzeted és egyszerűbbé teszi a szituációt, amikor úgy döntesz, bevallod, mit érzel.

Várd ki a megfelelő pillanatot

Ha a kiszemelted feszült, problémái vannak a suliban, a munkahelyén, vagy egyszerűen csak aggódik valami miatt, akkor lehet, hogy várnod kellene a nagy bejelentéssel. Jó hangulatban, kipihenten, boldogan sokkal nyitottabbak vagyunk az új dolgokra, így érdemes kivárnod a megfelelő pillanatot, hogy pozitív visszajelzést kapj.

Válassz egy különleges helyet!

Van olyan hely, ami mindkettőtök számára sokat jelent? Ha igen, mindenképp ezt a helyet válaszd! Gondolj csak bele, milyen jó lesz oda visszatérni az évfordulótokon, vagy csupán azért, hogy nosztalgiázzatok egy kicsit.

Forrás: http://freeimages.imagestocks.in/
Forrás: http://freeimages.imagestocks.in/

 

Kapcsolj romantikus üzemmódba!

Készülj egy apró, romantikus meglepetéssel és légy nagyon csinos. Használj gyertyát és rózsákat, tedd feledhetetlenné a pillanatot. A romantikus piknik is jó ötlet, csak arra ügyelj, hogy csendes helyet válassz. Nagyon illúzióromboló lehet, hogy minden percben ismerősökbe botlik az ember.

Légy jó hallgatóság!

Mindenkinek jól esik, ha meghallgatják. Ha talál valakit, akinek kiöntheti a lelkét és jó tanácsokkal látja el. Vannak olyan emberek, akik csak nehezen tudnak megnyílni másoknak. Velük különösen türelmesen kell bánni. Nehéz dió, de hidd el, ha egyszer megenyhül, nagyon fogja értékelni, hogy mellette vagy, és mindig számíthat rád.

Forrás: www.123mobilewallpapers.com
Forrás: www.123mobilewallpapers.com

 

Lepd meg!

A legtöbb párkapcsolatban még mindig hagyomány, hogy a fiú apró figyelmességekkel lepi meg a lányt. Ez azonban fordítva csak ritkán működik. Légy te a kivétel és lepd meg őt! A legjobb ajándék az élmény. Minél több élményt éltek át együtt, annál több közös emléketek lesz. Az emlékek pedig összekötik az embereket.

 

Szereted? Így mondd el neki!
Nehézséget okoz neked, hogy szerelmet vallj?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,178RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta