Szerezz többletpontot akár júniusban is, BME nyelvvizsgával!

Rovat

Megosztás

A tavaszi félévi hajrá és fáradtság egyszerre támad, témazárók és tesztek egymás hegyén-hátán, a kidolgozásra váró érettségi tételek sora egyre csak nő – és ráadásul még a nyelvvizsgát is le kell tenned…

Jó hírünk van!  A május-júniusi BME-nyelvvizsgák bizonyítványával is többletponthoz juthatsz, tehát még semmiről sem maradtál le. Meglesz a felvételihez az a kincset érő 28 vagy 40 többletpont, amit közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgáért kaphatsz!

HOGYAN?

„A magnós vizsgától nem tartok, évek óta eredeti hanggal nézem a filmeket, sima ügy. Olvasni viszont utálok, arra muszáj gyakorolnom.” „Bármikor összehozok neked egy jó levelet, csak megszólalnom ne kelljen!”

 

Ismerős? Nem vagyunk egyformák. Éppen ezért változtattunk az eredményszámítás módszerén: ha jól megy az írás, miért ne húzhatná fel a gyengébb beszédet? Aki most komplex vizsgára jelentkezik, minden készségének (hallás, olvasás, írás, beszéd) egyenlő esélyt adhat, azaz az erősebb tudja támogatni a gyengébbet. Ezért javasoljuk a bizonytalanoknak, hogy jelentkezzenek komplex vizsgára a csak írásbeli vagy szóbeli helyett, mert sokkal több esélyt adnak vele önmaguknak a sikeres vizsgára. És ha május 31-én vizsgázol, már nem érdemes kockáztatni, nem igaz?

Ha pedig tartasz a fordítástól vagy a nyelvtani tesztektől, gyere az egynyelvű vizsgákra! Ezzel is nagyobb esélyt adhatsz magadnak.

TÉT NÉLKÜL

Ha még mindig nem vagy biztos a dolgodban, kipróbálhatod tudásod egy próbavizsga keretében is. A BME Nyelviskola a BME Nyelvvizsgaközpont szakmai partnere, ahol akkreditált vizsgáztatók értékelik próbavizsga dolgozatod és személyre szabott értékeléssel segítenek, hogy az éles vizsgán még sikeresebb legyél. Legközelebb május 4-én tartunk próbavizsgát, amelyre most még tudsz jelentkezni ide kattintva! Az eredmény függvényében akár rövid, célirányos felkészítő tréninget is tudunk neked ajánlani.

ÉLESBEN

Az internet és az okos eszközeid segítségével online intézheted ügyeidet 24 órában: mindössze néhány kattintással tudsz a BME nyelvvizsgára is jelentkezni. Sőt, ha még nem tudod, milyen feladatokból áll egy középfokú nyelvvizsga, erről is tudsz tájékozódni honlapunkon a Letölthető feladatsorok menüpontban.

Ne feledd, a BME-nyelvvizsga nem csak egy papír! A tudásnak később is hasznát veszed, hiszen itt csak olyat kérünk, amire a valós életben is szükséged lesz.

http://www.bmenyelvvizsga.bme.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta