Szex tabuk nélkül?

Rovat

Megosztás

A szex művészet. Legalábbis az ausztráliai Byron Bayen lakó Sally Mustang és a barátja Mitch Gobel szerint. Miután pár hónapja megosztottak egy rövid történetet egy képük alatt az Instagramon, ami az előző esti randevújuk izgalmait ecseteli, a kép alá özönleni kezdtek a kommentek, hogy még több hasonlót osszanak meg a követőikkel.

Viszont az erotikus tartalmak miatt az Instagram folyamatosan törölte a képeket, amit megdöbbenve fogadtak, mert a visszajelzések szinte mind pozitívak voltak. Emiatt indították el a szexisart.net oldalt, amin most mar öt rövid történetet lehet elolvasni, amely kendőzetlenül tárja elénk a a művészek túlfűtött éjszakáinak jeleneteit, képekkel együtt.
Tabuk nélkül, teljesen természetes módon írják le saját szemszögükből az estéket, ki-ki hogy élte át a másik érintéseit és a szexet, kinek mi játszódott le közben a fejében. Arra ösztönzik az olvasókat, hogy legyenek nyitottak a szexre, arra hogy szabadon beszéljenek róla és éljék át azt, amire vágynak.

Fotó: instagram.com/sallymustang
Fotó: instagram.com/sallymustang

 

Mitch azt vallja, hogy a szex nagyon fontos része a kapcsolatuknak és ez egy olyan dolog, amit ünnepelni kéne, nem pedig szégyenlősen elutasítani, ha szóba kerül. Teljesen normális, ha megbeszéljük ezeket a dolgokat is, ahogyan minden mást is a mindennapi életben. Azért hasonlítja a művészethez a szexet, mert mindketten festenek, más-más technikákkal és ahogyan a művész az alkotásba is beleteszi a lelkét de nem mindig tudja, hogy végeredményben mi is lesz a vásznon, úgy a kapcsolatokban is a saját karaktered a másikéval egybeforrva alkot valamit, ami eleinte még nincs kiforrva, de ahogy haladtok előre, úgy alakultok egymáshoz és a szexben is ugyanígy változtok és csiszolódtok össze.

Terveznek minél több novellát írni, hogy az emberek lássák, másképp is lehet, és a közösségi média által felállított tabukat nem szabad komolyan venni. Az szex is az élet része, egy nagyon is izgalmas és élvezetes része és remélik, hogy a rövid történeteik alapján mások is így kezdenek majd gondolkodni róla.

Fotó: instagram.com/sallymustang
Fotó: instagram.com/sallymustang

Szex tabuk nélkül?
Szoktad kínosan érezni magad, ha a szex kerül szóba egy beszélgetés során?

Borítókép: www.bigfm.de

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,875RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta