Szingli vagyok, de utazni akarok!

Rovat

Megosztás

A reggeli Mokka vendége volt Dr. Kiss Róbert Richárd, Prima Primissima-díjas újságíró és turisztikai szakújságíró, aki ebben a kérdésben is naprakész válaszokat tudott adni.

Miért is kell külön foglalkozni a szingli utazás kérdésével?

„… mert a két fő az egy kultikus dolog és két főre optimalizálták a szállásokat, a különböző utazásokat…” – mondja Richárd. Ebből adódóan legtöbbször nem olcsóbb, hanem drágább a kiruccanás a szürke hétköznapokból egy szingli számára.

Nagyon sok szálloda és utazási iroda már kialakított “szingli csomagokat” egy mesterséges közösség létrehozására törekedve, hogy az egyedül utazók igényeit is kielégítsék. Igaz, hogy ilyen ajánlatokkal elsősorban külföldön találkozhatunk, de számunkra is elérhetőek. Ezek a célpontok az igényektől függően változnak. Európában nagyon népszerű Ibiza vagy a Kanári-szigetek, míg a tengerentúlon Kuba. A közös bennük az, hogy kivétel nélkül kiválóan lehet ismerkedni és bulizni! A legnépszerűbb ajánlatok között van Jamaica is az elképesztő lazaságával és hedonista hoteleivel.

thumb

“..nem kell rosszra gondolni…” – nevet fel Richárd. Annyit jelent, hogy ott ki lehet ereszteni a fáradt gőzt és le lehet vetkőzni a gátlásokat. A strand nudista, persze nem kötelező jelleggel. 🙂 Vannak habparty-k, közös programok és rengeteg szórakozási lehetőség.Persze, ha valaki lelki feltöltődésre vágyik, célozza meg Tibetet vagy Nepált. Egy buddhista kolostornál nincs jobb hely szellemünk regenerálására. Itt azonban senki se keressen szingli ajánlatokat.

Kérdés még ebben az esetben, hogy mennyire biztonságos egy ilyen utazás? Amennyiben vigyáz magára, körülbelül annyira, mintha párban menne az ember. Nem ajánlott csinos szingliként sötét sikátorokat járni esténként, helyette érdemes felkeresni az országra jellemző szórakozási lehetőségeket.

Az alábbi linken az egész beszélgetést meg tudod nézni! Welcome on board!

http://tv2.hu/musoraink/mokka/164627_cinthya_szinglikent_elvezi_az_eletet.html

kép: cosmopolitan.hu, vilagszam.hu

 

Szingli csomag
Egyedül is bevállalsz egy utazást?

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta