Színváltó falak a török hotelben

Rovat

Megosztás

Mintha csak egy varázsütésre alakulna át minden, úgy változnak a falak és a ruhák színei az Adam&Eve hotelben, Törökországban – az Inforádió Világszám műsora ismét izgalmas helyekre kalauzolt el minket, Dr. Kiss Róbert Richard vezetésével.

A legszexisebb hotelként emlegetik Törökország egyik legmodernebb szállodáját, az Adam&Eve hotelt. Nem csak ez a jelző tette híressé ezt a helyet. Az már önmagában furcsa, ha egy hotelben minden fal hófehér, főleg Törökországban, de ez esetben ennek nagy jelentősége van. A mai modern technológiával elérték, hogy egyetlen beállítás segítségével az összes fal színét, kedvünkre változtassák a vendégek. De, ha ez nem lenne elég, még arra is van lehetőség, hogy más-más színű kisestélyiben tündököljenek vacsora alatt. Az pedig már csak ráadás, hogy az ablakokon át, a kilátást is mi magunk választhatjuk meg.

Itt található a világ legnagyobb terme. Az éttermek kiválóak, a bárokban pedig szintén kitűnő hangulat uralkodik. A szabadtéri tevékenységek is gazdag programokat kínálnak, de a luxus és wellness élmények sem maradhatnak el egy ilyen népszerű helyen.

Még több érdekességgel az Ayvali nevű apró falucskában találkozhatunk. A kb. 5 000 éves barlangjai igazi kultikus helyek. Korábban kolostor volt, majd azt követően börtönné építették át, végül pedig szállodává alakították át az itteni barlangok helyet.

Azt még érdemes tudni Törökországról, hogy rengeteg orosz turista van jelen az országban. De nem csak utazóként szeretnek megpihenni a törököknél, hanem állandó lakosként is szívesen eltöltik itt az idejüket. Ezért a legtöbb helyen orosz nyelven is megjelenítik az információkat.

Magyarországot Magyarisztánként emlegetik, talán azért, mert azt könnyebb megjegyezni. A vicces Pamukkale pedig természeti csodáiról híres. A hófehér hegyoldalon cseppkőképződmények találhatóak, és földbe vájt medencék, amikben fürödni is lehet.

Pamukkale mellett még olyan fürdőt is találhatunk, ahol állítólag még Herkules is fürdött. Ez lenne a Hieropolisz, amelynek gyógyvizei valódi felüdülést jelenthetnek.

Hallgasd te is az Inforádió Világszám műsorát a FM 88,1 MHz-es frekvencián! Péntek este 19:00 órától és szombat délelőtt 10:00 órától. 😉

 

Törökország 2
Te hová látogatnál el szívesebben?

 

Fotók: royaladamevehotel.com, gamirasu.com, lighttours.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta