Szűz Mária! Egy amerikai tinilány szűzen esett teherbe

Rovat

Megosztás

Mielőtt még nagyon meglepődnétek: igen, lehetséges szűzen is teherbe esni! Igaz, nagyon kicsi az esélye, de attól még lehetséges! Az a 19 éves amerikai lány is pont így járt, akit a barátai és a családja azóta is tréfásan Szűz Máriának nevez!

Samantha Lynn 19 évesen észrevette, hogy késik a menzesze. Mivel még szűz volt, a terhességre egyáltalán nem is gondolt, csak a biztonság kedvéért, azért, hogy kizárja ezt a lehetőséget is, vett egy terhességi tesztet. Utána pedig vett még egyet, és még egyet, és egy újabbat, mert meg volt arról győződve, hogy a teszt hibás eredményt mutatott.

Meglepetésére kiderült, hogy a teszt nem tévedett egyik esetben sem!

Samantha teherbe esett! A 19 éves lány mesélt arról a BuzzFeednek, hogy párjával ugyan nem létesítettek hagyományos úton szexuális kapcsolatot, azonban előjátékoztak és megérintették egymást többször is úgy, hogy semmilyen módon nem védekeztek!

Az orvos is igazolta, hogy Samantha 5 hetes terhes, de hogyan lehetséges ez szűzen?

A lány úgy döntött, hogy felkeresi Dr. Jennifer Lincoln nőgyógyászt, hogy megtudja, hogyan lehetséges az, hogy szűzen esett teherbe. Ennek a magyarázata egyszerűbb, mint hinnénk:

A spermiumnak a hüvelybe kell jutnia ahhoz, hogy a terhesség megtörténjen. Nem számít, mi által jut be – legyen az pénisz, ujj stb. -, esély van a megtermékenyülésre. (…) Egy sperma elég hozzá, ami a megfelelő időben a megfelelő helyen van.

 

Vagyis: Samatha tényleg szűz maradt, ugyanakkor a párjával való “játszadozás” közben, az a legvalószínűbb, hogy a fiú ujjáról került a sperma a lány vaginájába.

Tényleg ritka eset, hogy valaki így essen teherbe, de nem egyedülálló.

Samatha teljesen ledöbbent! Fontolgatta az abortusz lehetőségét is!

Nem éreztem magam készen arra, hogy gyermekem legyen. A középiskola elvégzése után egyetemre szerettem volna menni – nyilatkozta 19 évesen.

 

Végül úgy döntött, megszüli a gyereket. Samantha fia: Bentley mára már 5 éves! Párjával, Alex-szel pedig azóta született még egy kisfiúk: Theo, aki már hagyományos úton fogant.

Dr. Lincoln tippjei a következőek arra az esetre, ha szeretnétek elkerülni a terhességet!

Tartsd távol a barátod spermáját a hüvelyedtől! Használj megbízható fogamzásgátló módszert, ha van esély arra, hogy valami ilyesmi megtörténjen. Sürgősségi fogamzásgátlót is javasol az ilyen “balesetek” elkerülésére.

Fotók: TikTok, Instagram/BuzzFeed

Emlékeztek, hogy Olivér is boncolgatta azt a bizonyos egy százaléknyi esélyt a Középsuli 135. részében?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta