Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Dominika behálózza a Középsulis fiúkat!?

Dominika behálózza a Középsulis fiúkat!?

A Középsuli sorozat Dominikáját már rengeteg fiúval láthattuk az osztályból, ha nem az összessel(?). Most sorra vesszük kivel, milyen kapcsolata volt és azt is, hogy miképp kerekedik jelenlegi románca!

Bendével az örök vágyódás mezején

Dominika nagy szerelme, akivel eltervezte életét. Sajnos Bendével nem úgy alakult a kapcsolatuk, ahogy Dominika elképzelte, hiszen mikor választania kellett Bendének, ő a feleségét választotta, így Dominikának el kellett felejtenie Bendét és tovább kellett állnia pasi ügyileg. Vajon vissza fog még táncolni Bendéhez az elkövetkezendő időkben?

Tibivel, amit mi magunk se értünk, miért történt

Miután Bende teljesen leépítette Dominikát, Tibi erőre kapott és elhívta randizni úgy, hogy még Bendétől is megkapta rá az engedélyt. Tibi nem igazán a csábítás nagymestere és nem is egy nagy csajozó gép , úgyhogy a randi fertelmesen sikerült és Dominika sem tudja, hogy miért ment ebbe bele.

Dominikkal, akivel majdnem jól alakultak a dolgok

Amikor Bende és Olivér elintézték a randevút Dominik és Dominika között, úgy nézett ki a dolog, hogy sikerül a srácnak meghódítania Dominika szívét, majd az egészet Bende elrontotta. Azt is gondolhatjuk, hogy csak azért ment el a randira, mert Olivér felajánlotta neki a táskát, viszont mikor megkezdődött a randi, Dominikán őszinte érzelmek mutatkoztak.

Olivérrel, akivel elképesztő dolog történt

Még pontosan nem tudjuk, mi történhetett, de a Középsuli 136. részének előzeteséből kiderül az, hogy Olivér megcsókolta Dominikát!! Nem tudjuk, hogy a rosszfiú milyen indíttatásból volt erre képes. Bár az is lehetséges, hogy Dominika csavarta az úja köré Olivért, így történhetett meg az ominózus csók?!

Szerencsénkre nem kell sokat várnunk! Most vasárnap kiderül, mi is történhetett kettejük között!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share