Takács Dorina hatalmas sikernek örvend!

Rovat

Megosztás

Óriási büszkeséggel jelentjük, hogy az idei évadban Hangfoglaló Program támogatott Дeva /Deva/ is jelöltje idén a Music Moves Europe Awards díjnak. A feltörekvő produkcióknak járó elismerést 2020-ban a szintén magyar HARMED nyerte el. Gratulálunk az előadónak, mentorának Süli Andrásnak, és menedzserének Zságer Balázsnak egyaránt!

Дeva a Budapesti Takács Dorina DIY solo projektje. A 19 éves előadó életében mindig is óriási szerepet töltött be a zene: színházi darabok, kórusok, zenekarok után most úgy érezte, hogy itt az ideje elindítania a saját solo karrierjét. Számait ő írja, producereli és énekli, sőt a lemezborítót is ő készíti. Nevében a Д, mint Dorina az előadót jelképezi, Eva pedig az első nőt a Földön. Míg néhány kultúrában ‘deva’ magát a jót jelentette, mások ezt a szót ördögi lényekkel azonosították.

Hazai előadónk így köszönte meg a jelölést a Facebook oldalán:

Sziasztoook! Engem is jelöltek a Music Moves Europe Awardsra, ami nagyon kedves érzésekkel tölt el! 🌼A Music Moves Europe Díj weboldalán már szavazhattok is a Public Choice Award 2022 győztesére, ha esetleg van néhány percetek, megköszönöm, ha nyomtok reám egy gombocskát:https://mmeawards.eu/artist/%d0%b4eva/A díjról bővebben olvashattok a Recorder cikkjében, amit ide be is linkeltem Nektek:https://recorder.blog.hu/…/devat_is_jeloltek_az_europai…Legyen gyönyörű napotok, legyetek sokat a szabad levegőn!supported by HOTS – Hungarian Oncoming Tunes

A közönségszavazáson itt tudtok Дeva-ra szavazni: https://mmeawards.eu/artist/%D0%B4eva

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta