Tóth Andi most sem hátrált meg, megérkezett a Lejtő utolsó darabja is, igazán megosztó

Rovat

Megosztás

A tehetséges fiatal énekesnő megosztó személyisége ellenére most sem hátrált meg, hiszen sorra ontja új dalait. Nem is olyan rég osztotta meg a hírt közösségi oldalán, miszerint albumára, ami a Lejtő nevet viseli, nem sokára megérkezik a záró dal is, íme!

„Ahányszor valakinek én csak adtam, elvették, én meg elveszve maradtam, De többet nem, nem, eh.”

Nem is olyan rég osztotta meg a hírt közösségi oldalán, miszerint albumára, ami a Lejtő nevet viseli, nem sokára megérkezik a záró dal is. Legnagyobb nézettséget eddig a Néztek című számával szerzett, mely már 13 millió felett jár. Most belehallgathatunk legújabb szerzeményébe, ami november 21-én fog megjelenni. Az előzőekhez hasonlóan, ez a klipp is elég provokatívra, szókimondóra és „keveset sejtetőre” sikeredett.

Az énekesnő különleges öltözéke mellett hol egy autóban, hol az utcán, hol pedig egy ketrecben jelenik meg. A dal a maga nemében nem követel meg különösebb magasságokat és mélységeket, – nem akar több lenni, mint ami, hiszen inkább a szöveget helyezi előtérbe.  Csalódás, szerelem, elmúlás, kinek ne lennének ismerősek e szavak?  Nézzétek, hallgassátok!

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta