Ezt nézed:  / Hírek / Támogasd Te is egy szavazattal a Magyar Afrika Társaság munkáját!

Támogasd Te is egy szavazattal a Magyar Afrika Társaság munkáját!

Az AHU (Magyar Afrika Társaság) Mentőszolgálat komplex egészségügyi szűrőnapokat szervez az ország hátrányos helyzetű részein, ahol a lakosság nehezen fér hozzá az egészségügyi szolgáltatásokhoz.

A következő napot Szegi-ben (Borsod megye) egy gyerekeknek tartott táborban tartják, ahová a helyi és környékbeli lakosokat is várnak. Az egészségnapon minden vizsgálat ingyenes, többek között: testzsír-index mérése, dermatológia, vérnyomásmérés, pulseoxymetriás vizsgálat, spirométeres vizsgálat, vércukor -és, koleszterin-szint mérés, EKG, szemészeti –és fogorvosi kontroll, orvosi -és életmód tanácsadás. A szűrések mellett játszóházzal, kézműves programokkal, afrikai dobolással, koncerttel várják a gyerekeket.

A Magyar Afrika Társaság pályázott a DM- Együtt Egymásért pályázatán. Tegyük együtt jobbá a világot – a DM 2016-ban valósította meg először a Jótettekkel egy jobb világért elnevezésű CSR programját. Célul tűzte ki, hogy pályázati programmal segíti azokat a szervezeteket, akik jobbá szeretnék tenni a környezetüket.

Támogasd te is a Magyar Afrika Társaság munkáját egy szavazattal:

EZEN A LINKEN!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share