Ezt nézed:  / Hírek / Poén / A tanévkezdés 5 legnagyobb poénja!

A tanévkezdés 5 legnagyobb poénja!

Szeptember első hétfőjével becsöngettek az iskolákban, ami egyben azt is jelenti, hogy vissza kell ülni az iskolapadba. De ez még nem egyenlő azzal, hogy nem történik semmi vicces vagy éppen felkavaró! Elhoztuk nektek a tanévkezdés öt legnagyobb poénját, amik közül már ti is találkozhattatok legalább eggyel!

Ezek tutira emlékezetes első heteket okoznak!

1. ÉVADNYITÓ TÉMAZÁRÓ

Bizony, minden tanár kedvenc fegyvere a diákokban még élő nyári tűz eloltására, hogy kezdésnek egy 3 oldalas témazáróval kérdezzen ki a tavalyi év tananyagával kapcsolatban, és tesztelje a kötelezőkkel kapcsolatos tudásotokat.

2. MELYIK A MI TERMÜNK?

Az évkezdő órarend általában korántsem pontos, így nyugodtan lehet szórakozni becsengetéskor egy másik órán, hogy „de hát, nekünk is itt van óránk”. Persze ez csak 10 perc nyereség a 45-ből, de amikor 2 hónapig nyugi volt és pihenés, ez a 10 perc szórakozás is sokat jelent a nap további részének túléléséhez!

3. A LÁNYOK KEDVENCE – VAGY MÉGSE?

Megvan minden év elején az a pillanat, amikor még nem illik leckét írni, de te jó tanuló révén már otthon elvégezted a matek egyenletet? Ilyenkor mindenki azt hiheti, hogy körülötte forog a világ. De előbb-utóbb mindenki ráveszi magát, és csak egy leszel a sok közül. Ez most jó vagy rossz hír?

4. A TANÁROK KEDVENCE

Szeretted az első három évben az egyik tanárt? Már tudtad fejből, mivel lehet rávenni a dolgozat elhalasztására? Most jött frissen a tanáriból, hogy idén csak az „Egyenes” néven ismert kolléga veszi át a munkáját. Beceneve abból ered, hogy mindenki karót kap nála, ha csak egy szót is szól órán. Az ofő szerint ez nem a ti hibátok, de mindenki tudja, hogy ő köpött az igazgató felé, hogy túl kényelmes az életetek.

5. NYOMKÖVETÉS

Az iskola kezdetével a tanárok újra vezethetik minden mozdulatotokat és továbbíthatják a szüleitek felé. Persze ez csak azért van, hogy tájékoztassák a szülőket, hiszen ez a kötelezettségük is egyben, de általában ez rátok nézve nem sül el túl jól. A nyári szabadság után meg kifejezetten fájdalmas lehet újra hozzászokni ahhoz, hogy a szülők mindent tudnak.

+ 1 SUMMER LOVIN’

Néha előfordul, hogy a lány, aki a leghangosabb volt egész évben, nyáron megszelídül és egyedül sétálgat a folyóparton. Ekkor odamész és rájössz, hogy tök jó fej. A nyarat együtt töltitek, aztán kezdődik a suli. És jön az újabb felismerés, hogy az iskola néha mást hoz ki az emberből, mint a nyári jó idő!

PLZ

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share