Tanulmányi ösztöndíj a Középsulival és a Balogh Sándor Alapítvánnyal – Kövesd földrajzóráinkat!

Rovat

Megosztás

Érdekel a földrajz? Az országok? A városaik? Mi hol található? Mik az érdekességeik? Akkor boldogan jelentjük be, hogy a Középsuli sorozat nemcsak megadja neked a lehetőséget, hogy tanulj ezekről, de még egy versenyt is hirdetünk, melyben, ha jól szerepelsz, nyerhetsz is.

A kéthetente megjelenő Középsuli-epizódok továbbra is tartalmaznak majd egy-egy öt-tizenöt perces különleges földrajzórát, ám ezentúl nemcsak tudásotokat bővíthetitek, hanem pénztárcátokat is vastagíthatjátok, ha figyelmesen végignézitek őket! A Középsuli sorozat új részeinek megjelenése után egy-egy nyolc-tíz kérdésből álló kvízt fogunk összeállítani a rendkívüli földrajzórán elhangzottak alapján. A kvízek minden vasárnap este jelennek meg, és a következő hét szombatjáig lehet válaszolni rájuk. Az adott kvíz szerencsés nyerteseinek nevét pedig a válaszadási határidő vasárnapján hozzuk nyilvánosságra. Az utolsó kvíz 2017 decemberében kerül fel oldalunkra.

Amennyiben szeretnél részt venni játékunkban, nincs más dolgod, minthogy legalább egy darabot hibátlanul kitölts a megjelent kvízekből. Mint a legtöbb játékban, itt is szükséged lesz szerencsére: a minden egyes kvíz során a legtöbb pontot elértek közül kisorsolunk egy-egy szerencsést, akik pedig élőben bizonyíthatják tudásukat a verseny szóbeli fordulója keretében. Aki ott a legjobban teljesít, az győzedelmeskedik.

Fontos, hogy a kvízek végén meg kell adni az e-mail elérhetőségét annak, aki szeretne részt venni a játékban, ugyanis az csakis akkor lehetséges. A részvétel második feltétele, hogy előreláthatólag tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkezz a 2018/2019-es tanévben is.

A kvízek linkjeit folyamatosan frissítve ebben a cikkünkben is publikáljuk majd, de a Középsuli.hu-n az Utazás rovat menüpontba kattintva is megtalálhatóak lesznek.

A legjobban teljesítő pályázó pedig egy, egy tanévre szóló tanulmányi ösztöndíjat nyer havonta legalább tízezer forint összegben, tehát összesen legalább kilencven ezer forintot 2018 szeptembere és 2019 májusa között. A Balogh Sándor Alapítvány jóvoltából pedig ugyanezt az ösztöndíjat még egy ember elviheti, aki az észak-magyarországi régióból származik. 

A főnyereményen kívül más nyereményekre is számíthatnak a versenyben részt vevő diákok.

A kvízek linkjei:

Földrajzverseny-kvíz: MALDÍV-SZIGETEK

Földrajzverseny-kvíz: ÜZBEGISZTÁN

Földrajzverseny-kvíz: MOSZKVA

Földrajzverseny-kvíz: SRÍ LANKA

Földrajzverseny-kvíz: AZERBAJDZSÁN

Földrajzverseny-kvíz: GOA

Földrajzverseny-kvíz: SVÁJC

Földrajzverseny-kvíz: MONACO

Földrajzverseny-kvíz: TATÁRFÖLD

Földrajzverseny-kvíz: PLITVICEI-TAVAK

Földrajzverseny-kvíz: MALAWI

Földrajzverseny-kvíz: BELO HORIZONTE (BRAZÍLIA)

Földrajzverseny-kvíz: UGANDA

Földrajzverseny-kvíz: OLASZORSZÁG

Földrajzverseny-kvíz: NEW YORK

Földrajzverseny-kvíz: HORVÁTORSZÁG

Földrajzverseny-kvíz: DÉL-OLASZORSZÁG

Földrajzverseny-kvíz: LECCE & OTRANTO

Földrajzverseny-kvíz: DUBAI

Földrajzverseny-kvíz: AFRIKA I.

Földrajzverseny-kvíz: AFRIKA II.

Földrajzverseny-kvíz: POZSONY

Földrajzverseny-kvíz: PATTAJA

Földrajzverseny-kvíz: HAWAII-SZIGETEK

A szerkesztők a változtatás jogát fenntartják.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta