Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Társkereső körkép – saját szemmel! Te hogy gondolod?

Társkereső körkép – saját szemmel! Te hogy gondolod?

Előbb utóbb mindenki életében eljön az idő, hogy szeretne társat maga mellé, kinek korábban, kinek később. De hogy induljak neki? Interneten hogyan ajánlott? Megbízható, vagy inkább élőben próbálkozzak? Az előző kérdésekre választ kapsz!

Személy szerint eddig én több társkeresőn próbáltam szerencsét, így tapasztaltam már többnek a különlegességét, előnyét és hátrányát. Az én  álláspontom az, hogy személyesen az igazi, egy férfi a való életben  legyen bátor és tettrekész. Egyszer ugyanis elérkezik az idő a találkozásra, ahol már az első pillantás is döntő súlyú lehet, így a kezdeti lépést tudja csak megadni, hogy egymásra találjatok.

szerelem

Lássuk, hogy mely társkeresőt miben találtam jónak, miben rossznak:

Tinder

Ez az alkalmazás egy “svédasztal.” Sokan a nagy választék miatt használják bátran, ezért inkább csak kóstolgatnak egymásból a felhasználók. Nagy a választék, az igaz, de sajnos kötött pályán mozoghatsz. Balra húzni az ujjunkat a telefonunk kijelzőjén nem ugyanaz, mint valakit leszólítani vagy rózsával a kezünkben sietni hozzá. Személyes, illetve ismerősök általi vélemények alapján ezen az oldalon ritka a párkapcsolatok születése.

Lili Fox

A napokban bukkantam rá az interneten erre az új társkeresőre. Sokan a magyar Tinderként emlegetik.  Tapasztalatom szerint ez a legjobb. Legtöbbször ott bukik el a társkeresés, hogy a fiú hiába ír rá a lányra szimpátia alapján, a lány nem válaszol. Ennél az alkalmazásnál ennek vége! Itt a lányé a főszerep, fiúként te csak jelezni tudod neki ismerkedési szándékod a szív megnyomásával, viszont kezdeményezni az írással CSAK ő tud. A regisztráció folyamata is különleges. Első lépésként piktogramokból kell kiválasztanod, hogy mely dolgok tartoznak az érdeklődési köreidbe, majd második lépésnek ki kell választani a képet, amellyel megjelensz mások képernyőjén. A harmadik lépésben neved és életkorod kell megadni. Már vége is? Igen! Ennyire egyszerű, már tagja is vagy.

házasság

Randivonal

Az ország egyik legtöbb regisztrált tagot bíró online társkereső oldala, ahol a regisztrált tagok többsége komoly kapcsolatot keres.  S külön kiemelendő a létrejött párkapcsolatok közel 90%-ban egy évnél tovább tartanak, vagy már házasság is születik belőle. Az oldal folyamatosan fejlődik és a tartalmat állandó moderálás veszi körül.  A részletes keresési lehetőségnek köszönhetően mindenki előtt ott az esély, hogy olyan emberrel tudjon elkezdeni ismerkedni, aki tényleg az ő igényeihez megfelelő. Csupán egy hátránya van, hogy nincs rajta chat, ahol akár azonnal tudnának a felek kommunikálni.

Badoo

A regisztrált tagok 54%-a nő, tehát az férfiak szempontjából a számok alapján nagyon kedvező az esély a pártalálásra. A feltöltött képek és a felhasználók profilja ugyan jól áttekinthető, de sajnos hátrány, hogy nem lehet külön keresni a felhasználók között, viszont itt megtalálható a chat funkció, melynek köszönhetően rövidebb idő alatt elkezdődhet a ismerkedési folyamat.

Képek forrása: Pexels.com

Társkeresés saját szemmel! Te hogy gondolod?
Próbálkoztál már társra találni hasonló oldalakon?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share