Te hogyan készülsz a Valentin-napra?

Rovat

Megosztás

Valentin-napra van aki így, van aki úgy készül, és vannak páran, akik sehogy, mert hülyeségnek tartják az egész felhajtást. Mi megkérdeztünk pár embert, akik azért lelkesek, és szép elvárásokkal mennek neki a február 14-nek! Te hogyan készülsz? Esetleg nincs ötleted? Szerezz ihletet másoktól!

Te hogyan készülsz a Valentin-napra?
Készülsz valamivel a szerelmesek napjára?

Kriszti(15) “Én egy kuponkönyvet készítek a barátomnak. Ez nem kerül semmibe, de szerintem nagyon jó ajándék. Különböző lehetőségek közül választhat majd, de egy napon csak egy kupont használhat fel 🙂 Van benne ölelés, óránként egy csók, választhat helyszínt, ahová elmehetünk kirándulni, kivasalom egy ruháját, ha éppen megyünk valahová, megírom a leckéjét, együtt tanulnunk, és még hasonló praktikus és romantikus dolgok vannak benne”

Ityka(22) “Se nekem, se a haverjaimnak nincsen barátnőnk. Mondjuk, hogy jó így, meg nem is kell, de természetesen nincs ez így. Mindegy, nem hiszem, hogy pont ezen a napon találna valakire rá a nagy Ő, de attól függetlenül bulizunk egy hatalmasat, mert két Bálint is van a csapatban. ”

Névtelen

Anett(19) “Albérletben lakunk, mivel már mindketten egyetemre járunk. A külföldön lakó barátja pont Magyarországra látogat a páromnak, így napközben lesz időm felkészülni, mert közös programot terveztek. Mire hazaér, este vacsora várja, feldíszítem lufikkal a szobánkat és rózsaszirmokat szórok mindenhová. A többit a fantáziátokra bízom, de szerintem nagyon jól fog sikerülni az esténk.”

Feri(20) “Elég sokat agyaltam azon, hogy mi lehetne olyan meglepetés, amellyel a barátnőm megörvendeztethetném, ami még különleges is. Végül arra jutottam, hogy elmegyek szombaton a boltba, és finom gyümölcsöket, csokikat, tejszínhabot vásárolok. Bekötöm a szemét, és egyesével kell majd kitalálnia, hogy mi az, amivel előbb cirógatom, majd a szájához érintem. Meg is kóstoltatok vele mindent, aztán ha megmondja mivel kényeztetem, akkor meg is jutalmazom.”

Balázs(21) “Én annyira nem vagyok kreatív ezen a téren, de az egyik haverom mesélte, hogy az egyik helyi étterem nagy feneket kerít a Valentin-napnak. Mindenhová lufikat, szívecskéket tesznek, és aznapra külön ételeket készítenek, melyeknek különleges, “szerelmes” neveket adnak. Ide foglaltam helyet. Remélem a barátnőmnek is fog tetszeni.

Dávid(17) “Azt beszéltük meg a barátnőmmel, hogy mindketten készítünk egy listát, melyre felírunk tíz dolgot, amit együtt, a másikkal szeretnénk csinálni. Az a koncepció, hogy írjunk bele romantikus, kalandos, vicces ötleteket. Ebből a húsz ötletből valószínűleg meg is valósítunk egyet szombaton. Egyszer az ő ötlete jön, egyszer az enyém. Bár ki tudja, lehet ugyanazok lesznek majd a vágyaink :)”

Ilcsi(23) Egyikőnk sem mondható konyhatündérnek. Sőt, mondhatni elég amatőrök vagyunk mindketten a konyhában. Azt találtuk ki szombatra, hogy kordélután kitaláljuk mi az, amit vacsorázni szeretnénk. Elmegyünk a  boltba, megvesszük az alapanyagokat és közösen összehozunk valamit. Vacsora utána elmegyünk valahová, de azt még nem találtuk ki, hogy hová”

Lilla(18) “Nekem sincs, és a barátnőimnek sincs most senkije, ezért úgy döntöttünk, hogy barátnős Valentin-napot tartunk. Délelőtt tízkor találkozunk a kedvenc pékségünk előtt. Ott megreggelizünk, utána elmegyünk egy fürdőbe. Úszkálunk, szaunázunk, lehet egy masszázst is bevállalunk. Mindenki hoz magával estére is ruhát. Nálam átöltöztünk, hajat csinálunk, sminkelünk, majd nekivágunk az éjszakának. Ki tudja? Lehet, hogy pont azon az estén talál rá valamelyikőnkre az igazi.”

Andris(19) “Elmegyek a Szerelempartyra. Valószínűleg végighülyülném az egész napot, nem tartom annyira fontosnak, de most a Középsuli miatt mégis fontos, mert a Középsuli is nagyon fontos nekem. Ha lesz időm, kipróbálok egy-két programot ott, megpróbálok ismerkedni, és a barátaimmal is beszélgetni, mert ez nemcsak a szerelmesek ünnepet, de a szeretet ünnepe is. Legalábbis ezt mondják.”

Foto: thecountrychiccottage.net, naurunappula.com,atozebracelebrations.com, guysbiteout.com, articles.cdn.singaporebrides.com

kt-online.org, thomasvan.com, mybedframes.co.uk, blog.totalentertainment.com, mixonline.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta