Te miben vagy tehetséges? Mutasd meg, vár a nagyvilág!

Rovat

Megosztás

Érzed, hogy ott van benned a tudás, amely csak arra vár, hogy utat törjön magának. A külföldi vagy akár hazai nagy versenyek azonban komoly költségekkel járhatnak. A MOL Tehetségtámogató Programjával ezt az akadályt is legyőzheted, és megmutathatod tehetséged a világnak a sport, a művészetek vagy éppen a tudomány területén.

Az Új Európa Alapítvány keretében létrejött támogatási programra az évente meghirdetett pályázaton tudsz jelentkezni. A program célja, hogy anyagi támogatással segítse azokat a 10-18 év közötti tehetséges fiatalokat, akik már jó eredményekkel büszkélkedhetnek egy sportágban vagy a művészetek, tudomány területén, de további fejlődésükhöz segítségre van szükségük. Támogatást igényelhetsz útiköltségre, edzőtáborra, de akár eszközre és felszerelésre is.

uj europa alapitvany640

 https://www.youtube.com/watch?v=BmrHxTOvdZM

 

A MOL Tehetségtámogató Program támogatottjai között korábbi cikkünkben bemutattuk a minden idők 6. legfiatalabb sakkmestere címet viselő Rapport Ricsit, most pedig Márton Annát, aki 2015-ben második alkalommal nyert junior Európa-bajnoki címet kardvívásban.

marton a nna 005 M

„2011 óta támogat a MOL programja. Segítségükkel rengeteg olyan helyre eljutok, ahova magamtól valószínűleg nem tudnék. Hatalmas élmény volt például kijutni a tavalyi New York-i világkupára. A versenyek önmagukban is mindig nagy izgalommal töltenek el, de az Egyesült Államokban ráadásul életemben először jártam, így még jobban vártam az egész utazást – mondta Anna.  – 2015-ben az athéni világkupán is részt vehettem, itt az első nyolcba is bekerültem. A MOL Tehetségtámogató Programjával, illetve annak hála, az edzőtáborokra sincs gondom, így nyugodtan tudok készülni a versenyszezonra. Nagyon ajánlom a lehetőséget azoknak, akik valóban komolyan szeretnének foglalkozni valamivel, legyen az sport, tudomány vagy művészet.”

Tehetség
Te miben vagy tehetséges?

Fotó: sportmenu.net

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta