Ezt nézed:  / Hírek / Poén / Tényleg ilyen a suli!? Így látjátok Ti!

Tényleg ilyen a suli!? Így látjátok Ti!

Középiskola. Sokféleképpen lehetne jellemezni, ahány ember, annyi gondolat. Ezek közül választottunk ki párat, hogy megmutassuk, miképp látjátok Ti ezt a 4-5 (szerencsétlen esetben több) évet.

1. Felesleges időpazarlás

Szerintetek a legtöbb tananyag felesleges, így nem is érdekel túlzottan titeket. Végül is, szükség van-e egyáltalán kémia és fizika órákra mindenkinek? Hiszen, ha valaki ezzel akar foglalkozni, akkor majd jár különórákra vagy az egyetemen megtanulja. Amúgy is, a kémia csak arra jó, hogy felrobbantsuk dolgokat a laborban.

2. Kínzás

Minek kell 5 napot bent lenni? Akkor nem lenne egyszerűbb, ha csak 4 napot lenne suli, így is már 8-tól 3-ig bent vagyunk, akkor az a plusz 1 óra naponta mindegy lenne. Legalább a hétfőnk nem így nézne ki:

3. Zsebpénzgyűjtő hely

A legtöbben csak azért tanultok olyan kiválóan, mert tudjátok, hogy csak így lehet jó suliba bejutni ösztöndíjjal és ez az első lépése annak, hogy sikeresek legyetek az életben. Plusz az se árt, ha kaptok apuéktól pénzt a jó jegyekért cserébe. De mi van akkor, ha becsúszik egy rosszabb jegy, és nem lesz meg a pénz belépőre a Moriba? Világvége.

Season 4 GIF by Rick and Morty

4. Felkészülés a való életre

Mi történik akkor, ha teljesen komolyan veszed a sulit, felkészülsz az érettségire? Elérhetsz mindent, amire vágysz. Nincs más dolgod, mint kitartani, bármilyen kemény is néha a 8-9 óra egy nap, ilyenkor jusson eszedbe, hogy minden tanulással töltött perc a következő 50 évben fog kifizetődni. Addig is, ha már úgy érzed elfáradtál és eleged van, csak vágj jó pofát mindenhez és tégy úgy, mint aki élvezi a fájdalmat!

GIFek forrása: Giphy

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share