TESZT – Melyik testrész melyik Középsuli sorozatszereplőé?

Rovat

Megosztás

Ebben a cikkünkben azt fogjuk tesztelni, hogy mennyire ismered Középsuli című sorozatunk szereplői testének minden egyes zegzugát. Képeket fogunk mutatni testrészekről, Te dolgod az lesz, hogy papírt és tollat végy a kezedbe, és leírd, hogy szerinted melyik kié lehet! Annyiban segítünk, hogy megadunk négy lehetséges lehetőséget, melyek közül egy helyes is lesz!

Felkészülni!

 

Vigyázz!

 

Kész!

 

Rajt!

 

1. Kinek a karja látható az alábbi képen?

barbikar2

 

a.) Zsófi

b.) Barbi

c.) Korinna

d.) Juli

2. Kinek a lábai láthatóak az alábbi képen?

bendelab2a.) Bende

b.) Olivér

c.) Matyi

d.) Dominik

3. Kinek a szeme látható az alábbi képen?

berciszem2

a.) Berci

b.) Olivér

c.) Barbi

d.) Bende

4. Kinek a szája látható az alábbi képen?

esztiszaj2

a.) Zsófi

b.) Korinna

c.) Eszti

d.) Zsanett

5. Kinek az orra látható az alábbi képen?

korinnaorr2

a.) Eszti

b.) Rozi

c.) Olivér

d.) Korinna

6. Kinek a füle látható az alábbi képen?

matyiful2

a.) Olivér

b.) Matyi

c.) Bende

d.) Dominik

7. Kinek a szeme látható az alábbi képen?

matyiszem2

a.) Bende

b.) Matyi

c.) Olivér

d.) Berci

8. Kinek a könyöke látható az alábbi képen?

oliverkonyok2

a.) Olivér

b.) Barbi

c.) Zsófi

d.) Dominik

9. Kinek a szája látható az alábbi képen?

oliverszaj2

a.) Olivér

b.) Barbi

c.) Zsófi

d.) Dominik

10. Kinek az álla látható az alábbi képen?

rekaall2

a.) Berci

b.) Réka

c.) Olivér

d.) Eszti

11. Kinek az orra látható az alábbi képen?

roziorr2

a.) Rozi

b.) Korinna

c.) Zsanett

d.) Paola

12. Kinek a szeme látható az alábbi képen?

oliverszem2

a.) Barbi

b.) Olivér

c.) Zsanett

d.) Juli

13. Kinek a szeme látható az alábbi képen?

zsanettszem2

a.) Zsanett

b.) Olivér

c.) Zsófi

d.) Barbi

 

 

stop-sign-clipart-z7TaM5XiA

 

 

Biztos vagy benne, hogy minden kérdésre válaszoltál?

A helyes megoldások megtekintése előtt mindenképpen ellenőrizd ezt le, és csak aztán lépj tovább!

 

 

Megoldások

 

1. Helyes válasz: b.) / Barbi karja

barbikar

2. Helyes válasz: a.) /Bende lába

bendelab

3. Helyes válasz: c.) / Berci szeme

berciszem

4. Helyes válasz: c.) / Eszti szeme

esztiszaj

5. Helyes válasz: d.) / Korinna orra

korinnaorr

6. Helyes válasz: b.) / Matyi füle

matyiful

7. Helyes válasz: b.) / Matyi szeme

matyiszem

8. Helyes válasz: a.) / Olivér könyöke

oliverkonyok

9. Helyes válasz: a.) / Olivér szája

oliverszaj

10. Helyes válasz: b.) / Réka álla

rekaall

11. Helyes válasz: b.) / Rozi orra

roziorr

12. Helyes válasz: a.) / Olivér szeme

oliverszem

13. Helyes válasz: a.) / Zsanett szeme

zsanettszem

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta