TESZT: Mennyire ismered a visszatérőket?

Rovat

Megosztás

Habár még csak nemrég hagytuk el az évtized felét, joggal mondhatjuk, hogy A visszatérők (eredeti cím: The 100) az évtized legjobb, tinédzsereket is megcélzó poszt-apokaliptikus, sci-fi és drámasorozata. A történet szerint egy atomháború után az űrbe kényszerült költözni az emberiség, amíg a Föld újra élhetővé válik. 

97 évvel az említett atomháború után szükségessé válik, hogy megtudják, a Föld élhető-e, mert a bárka, ahol az emberiség megmaradt egyedeinek leszármazottai élnek, szintén kezd élhetetlenné válni, fogy a levegő a szerkezetben. Éppen ezért leküldenek száz tinédzsert, akik egyébként foglyok is a bárkán, hogy megtudják, visszaérhetnek-e a Föld nevű bolygóra.

Kiderül, hogy a tinédzserek nincsenek egyedül a Földön, az általuk nevezett “földiek” pedig folyamatosan irtják ki őket, háború tör ki a Földre érkezők és a földiek között.

Az Egyesült Államokban jelenleg a negyedik évad utolsó epizódjait vetíti a TheCW tévécsatorna, Magyarországon pedig a második évadot kezdte el sugározni az RTL Spike műsorszolgáltató csatorna.

Most pedig azoknak, akik már látták az első évadot, egy rövid tesztet állítottunk össze, hogy megtudd, mennyire ismered a visszatérőket.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,165RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta