Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Tévhitek, amiket a lányok gondolnak a fiúkról

Tévhitek, amiket a lányok gondolnak a fiúkról

Összeszedtünk pár tévhitet, hogy mi lányok, mit gondolunk a srácokról. Ezek sokszor távol állnak az igazságtól, mi mégis hajlamosak vagyunk szentül hinni bennük.

1. A fiúk csúnyán írnak.

Bár sok fiú kézírása tényleg nehezebben olvasható, de vannak, akik a legtöbb lányt is simán lekőrözik a gyöngy betűikkel.

Screen-shot-2015-04-20-at-12.55.16-PM

2. A fiúk imádják a focit.

A drukkerek többsége valóban férfi, de ez nem jelenti sem azt, hogy mindegyikük szeretné, sem pedig azt, hogy a lányok ne kedvelnék ezt a sportágat. Ha belenéztél már egy meccsbe, láthattad, hogy bizony ott szurkolnak a csajok is.

soccer

3. A fiúk mindig csak “azt” akarják.

Sokszor ez él a fejünkben, pedig a fiúk ugyanúgy tudnak érzelmesek lenni, igénylik a szexmentes összebújást is. És mi, lányok is megkívánjuk a barátunkat akár a legváratlanabb helyzetekben is.

whatboyswant

4. A fiúk bármit megjavítanak.

Jobb esetben tényleg gyorsan átlátják a műszaki problémákat, hisz gyerekként szétszereltek mindent, de azért ne hidd, hogy ez törvényszerű. Sokszor még a szerszámokat sem helyesen ismerik fel.

sexymechanic

5. A mai srácok már nem adnak a romantikára.

Óriási tévedés. Lehet, hogy nem viaszpecséttel lezárt levelet küldenek galambpostával, de sok fiú figyelmes, és a maga módján, még ha az egy Facebook üzenet is, kifejezi tetszését.

romatic

 

Tévhitek, amiket a lányok gondolnak a fiúkról
Szerinted a fiúk lustábbak, mint a lányok?

 

Kép: campfireco.org, pinterest.com 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share