Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Tibi szerint, vannak olyan típusú lányok, akik elől a fiúk menekülnek

Tibi szerint, vannak olyan típusú lányok, akik elől a fiúk menekülnek

A Középsulisoknál a szerelem jön és megy. Miért van az, hogy sok kapcsolat már akkor véget ér, mikor még éppen hogy elkezdődött volna? Erről kérdeztük meg Tibit! Mégis, miért nem akarja újrakezdeni Ildivel?

Nem kezdeném újra Ildivel, mivel ő egy olyan lány típus, aki elől a fiúk menekülnek.

Arról már olvashattatok, Rozi szerint, hogyan ne legyél unalmas barátnő, most pedig Tibi fog felsorolni 10 olyan lánytípust, akikkel soha nem kezdene kapcsolatot.

Tibi szerint tehát egyszerűen vannak olyan típusú lányok, akik elől a fiúk menekülnek. Lássuk, milyenek is ezek!

I. A TÚL RAGASZKODÓ

Talán az egyik legrosszabb típus, amit fel lehet sorolni lányok közül, ha valaki túlzottan tapad a másikra és nem hagy neki elég teret. Ezt szerintem egy fiú sem bírja elviselni és természetes, hogy azonnal menekülünk, ha ilyennel találkozunk.

II. AZ AKARATOS

Természetesen szexi tud lenni, ha egy lány tisztában van mit szeretne. Azonban ha nem szeretne érte tenni, csak elvárja, hogy más megszerezze neki, amit ő szeretne és azt tegye mindenki, amit ő akar – az nincs rendben!

III. A HISZTIS

Semmi sem idegesítőbb, mint amikor egy lány állandó jelleggel hisztizik. Teljesen mindegy milyen apró dolog, neki egetrengető és világfájdalom abban az adott pillanatban. Ez azonban pont az a viselkedési forma, amit egy fiú sem tűr el.

IV. A MINDENT JOBBAN TUDÓ

Ha egy lány okos, az szexi. Ha tudálékos, az már egyáltalán nem. Szerintem egy fiú sem szeretné, hogy okosabb legyen a barátnője. Azt meg végképp nem, hogy csak okosabbnak akar tűnni. Úgyhogy ez is egy olyan típus, aki elől menekülőt fújnék!

V. AZ UNALMAS

Egyszerűen vannak olyan lányok, akik vagy tehetnek róla, vagy nem – unalmasak. Hiába próbálsz velük beszélgetni, nem érdekli őket semmi és nincs önálló véleményük semmiről. Csendesek és nem is szeretnének ez ellen tenni, így unalmassá válnak. Ez is egy olyan típus, akivel sosem tudnék együtt lenni!

VI. A PLÁZACICA

Persze, hogy megnézzük a szép, szőke hajú lányokat és ha csinos is, annál inkább! Azonban ha túlzottan sokat foglalkozik önmagával és minden perc róla szól és a ruhákról, akkor inkább választanék egy egyszerűbb, normálisabb lányt, minthogy ilyennel kezdjek!

VII. A SÉRTŐDÉKENY

Mindig, mindennel megbántom, mégsincs szándékomban! Talán az egyik legdühítőbb, ha valaki állandóan megsértődik mindenen és még akkor is veszekszik, ha éppen megdícsérem a ruháját! Egy szó: menekülés!

VIII. A FELSZÍNES

Amikor a lány az első randin megkérdezi, mennyit keresek. Talán ez a legjobb megfogalmazás rá. Ha valaki csak a pénznek él és az motiválja, hogy ő minél kevesebbet dolgozzon, a másik viszont megadjon neki mindent – az talán gusztustalabb, mint bármi más!

IX. A BUTA

Aki azt sem érti, amit kérdez. Természetesen kellenek ilyen lányok is a Világban, azonban egy komoly kapcsolatot nem kezdenék ilyen lánnyal.

X. A FÉLTÉKENYKEDŐ

Utolsóként pedig a féltékenykedő lányokat említeném meg, akik sosem alszanak. Hiszen minden egyes pillanatban kutakodnak és lesik minden mozdulatunkat. Sajnos ez is megöl egy párkapcsolatot!

GIFek forrása: GIPHY

Ha pedig még nem láttad, mindenképpen nézd meg, hogyan próbálta Ildi visszaszerezni Tibit:

 

Tibi szerint, vannak olyan típusú lányok, akik elől a fiúk menekülnek!
Szerinted, miért nem akarja Tibi Ildivel újrakezdeni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share