Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Tiltólistás cuccok az első randin

Tiltólistás cuccok az első randin

Legutóbb megosztottuk veletek, hogy mik azok a színek, amikkel tuti a hódítás. Most pedig megmutatjuk nektek a randiszettek árnyoldalait is: milyen ruhát, kiegészítőt vagy éppen sminkcuccot hanyagolj, ha éppen az első randira igyekszel!

Ne tedd ki, amid van!

 

Persze fontos, hogy hangsúlyozd az előnyös adottságaidat, de nem kell egyből mellbedobással hódítanod. Aranyszabály, hogy a dekoltázs maximum a mellkas felső harmadát mutassa. Így vonzó leszel, de a pasi tudni fogja, hogy nem adod magad könnyen.

Ne öltözz karácsonyfának!

 

Elszomorító, de tény, hogy csak a lányok rajonganak a hatalmas és feltűnő ékszerekért. A fiúk nem hogy nem csábulnak el egy-egy látványosabb bizsu láttán, hanem egyenesen taszítja őket. Persze egy visszafogottabb nyaklánc vagy egy csini fülbevaló nem gáz, de gondolj arra, hogy például egy hatalmas fülbevaló, mennyire zavaró lehet mondjuk csókolózáskor.

Ne legyen vörös!

 

Legalábbis a rúzsunk semmiképpen sem. Míg a pasik távolról vonzónak találnak egy-egy piros ajkat, de megcsókolni csak a legritkább esetben akarják majd. A csábító színt tartogasd inkább egy forró éjszakára, az első randin pedig maximum egy kis szájfényt vagy ajakbalzsamot vess be.

Ne válj parfümériává!

 

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy – főleg egy fontosabb jelenés előtt – agyon parfümözik magukat. Pedig ezzel abszolút taszítani fognak mindenkit. És ki akarná éppen a régóta áhított randipartnerét elriasztani? Az első randira mindenképpen egy könnyed illatú parfümöt vagy testpermetet válassz. Hidd el, a srác szívesebben illatol bele a frissen mosott hajadba, mint egy parfümös üvegbe.

Ne legyél valaki más!

 

A legfontosabbat hagytuk a végére. Ha te egy sportos lány vagy, aki farmerban és pólóban érzi jól magát, akkor ne erőltess magadra tűsarkút és miniszoknyát. Ugyanez igaz fordítva is: ha inkább szeretsz elegánsan öltözni, felesleges adnod a lazát. Hidd el, ha nem a saját stílusodnak megfelelően érkezel a randira, végig kellemetlenül érzed majd magad és ezt a srác is érzékelni fogja.

Fotók: Getty Images

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share