Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Tippek, hogy azonnal népszerű légy!

Tippek, hogy azonnal népszerű légy!

Új suli, ismeretlen társaság, bármikor találhatod magad olyan helyzetben, ahol olyan társaságba kerülsz, ahol nem te vagy rögtön a népszerű, de ezekkel a tippekkel tuti, hogy nagy népszerűségre teszel szert!

1. Jókedv

Ez legyen az alap, bármilyen társaságba is mész, hogy legyen jó kedved! Azt lehet elfelejtik a többiek, hogy pontosan miket mondtál, de a kisugárzásod, az, hogy milyen hangulatuk lett melletted, az megmarad bennük. Ezért, ha nincs is jó kedved, ne legyél a magába roskadó, bús figura a társaságban, főleg első benyomásnak nem a legjobb ez a szerep.

2. Kérdezz!

Nyilván, kell, hogy magadról is beszélj, főleg, ha még nem ismernek, de mutass mindenki felé érdeklődést! Ha hallgatsz egy történetet, kérdezz bele, hidd el, az emberek szeretik, ha magukról kérdezik őket. Így, ha kedvesen érdeklődsz, akkor biztos, hogy szimpatikus leszel rögtön.

3. Tökéletes?

Ha népszerű akarsz lenni, nem kell a tökéletességre törekedned. Ne csak azokat a dolgokat meséld el, amik tökéletesek az életedben, mert az másoknak nem biztos, hogy jól jön ki, talán még irigyek is lesznek. Légy “emberi”, mesélj cikibb, vicces sztorikat, ne aggódj, értékelni fogják.

4.  Kérj véleményt!

Ahogy feljebb is leírtam, az emberek szeretnek önmagukról beszélni, ezért bátran kérd ki a véleményét annak, akivel beszélgetsz! Ha egy filmre el akarsz menni, kérdezd meg, ő mit gondol róla, érdemes-e másikat megnézni. Értékelni fogja, hogy adj a véleményére.

 5. Légy önmagad!

Oké, ez egy tipikus elcsépelt duma, de hidd el, hogy fontos. Attól, hogy új társaságba kerülsz, ne akarj rögtön valaki teljesen másként mutatkozni, add önmagad, abban vagy a legjobb! Ne válts hirtelen vallást, öltözködési stílust, zenei ízlést, csak mert “megteheted”, mert nem ismernek.

Ebben a videóban még több tippet találhattok, hogy hogyan legyetek népszerűek!

Fotó: lifeworkcounseling.net

Fotó: lifeworkcounseling.net

Népszerűség azonnal?
Neked fontos, hogy népszerű legyél a társaságodban?

Borítókép: stressedteens.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share