Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Varázslat? Mit tudnak a kristályok?

Varázslat? Mit tudnak a kristályok?

Amikor kisebb voltam, a suliban a különböző ünnepeken, farsangon, karácsonyi vásárban mindig jött az “ásványos néni”. Mániákusan gyűjtöttük a rózsakvarcokat és más szép ásványokat. De vajon mi mást tudnak a kristályok?

Sok ember hisz abban, hogy a kristályok, ásványok gyógyítani tudnak és mindenféle varázslatra képesek. Ugyan a varázslat részéról nem tudok nyilatkozni, még egy kristályom sem tanított meg repülni, de érdekes, hogy tényleg mennyire tudják befolyásolni az ember hangulatát.

Úgy tartják, hogy a világon mindennek van egyfajta rezgésszintje. A Földnek, a tengereknek, a köveknek. Ezek mind fix frekvenciájúak, nem úgy, mint az emberek. Mivel nekünk nagyon nagy az érzelmi skálánk, rengeteg külső hatás ér minket, ez a “rezgésünkre” is hatással van.

A kristályok pedig itt jönnek a képbe. Mint amikor a rádión keresed a frekvenciát a tekerőgombbal, a kristályok ugyanúgy “be tudják hangolni” az embert. Mivel a kristályok nagyon erős, fix rezgéssel rendelkeznek, ezért, ha jó kristályokhoz nyúlsz a problémádnál, akkor segíthetnek az állapotodon. Nap mint nap találkozunk olyanokkal, akiknek rossz kedve van, vagy hallunk valami rossz hírt, ezek mind fel tudnak minket kavarni és nem csak érzéseinket, de a rezgéseinket is összezilálják. Ezeken segítenek a kristályok.

Van, hogy valakire egy bizonyos kristály jó hatással van, és van, hogy másnál pont az ellenkező hatást éri el. Kísérletezz velük, nézegesd meg, melyik kristály mire jó. Hidd el, jó móka és nagyon érdekes tapasztalatokkal gyarapodhatsz.

Fotó: collective-evolution.com

Fotó: collective-evolution.com

Kristályok
Te hiszel a kristályok erejében?

Borítókép: healingcorner.in

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share