Tippek a mindennapi boldogságért!

Rovat

Megosztás

Ha az ember elmegy nyaralni, nem kell sokat tennie a boldogságért, egy ilyen élmény sokáig azzá tesz, de mi van a szürke, hétköznapokkal? Hogy legyen az ember boldog ilyenkor? 

Mint egy napi kis bakancslista, próbáld ezeket megcsinálni, akár az összeset egy nap, akár külön egyet-egyet, és figyeld meg, hogy érzed magad a nap végére, miket is tettél a boldogségért! Ebben a vidiben még több tippet találtok!

1.Írj magadnak egy szerelmes levelet!

Mindig csak a rosszat látjuk magunkban, kritizáljuk a hajunkat, testünket, ezért, próbáld ki azt, hogy írsz magadnak egy szerelmes levelet! Írd le, mit szeretsz magadban, legyen az külső avagy belső tulajdonság. Aztán rakd el a fiók mélyére, és ha rossz kedved van, vedd elő és olvasd el!

2. Ne mondj semmi negatívat egy egész napig!

Legyen szó sértegetésről, önmagad minősítéséről, más emberek külsejéről, egy napig próbáld meg mellőzni a negatív beszólásokat, de még  gondolatokat is! Sokkal pozitívabb leszel, nem fognak zavarni egy idő után azok a dolgok, amik néha kihoztak a sodrodból és mindenek előtt, nyugodtabb lesz a napod.

3. Hála lista

Amint felkeltél, rögtön írj össze 5 dolgot, amiért hálás vagy, legyen ez bármi, a finom reggeli kávétól kezdve anyukád szeretetéig, jöhet bármi! De próbáld meg, hogy tényleg ez legyen az első dolog, amit reggel megcsinálsz.

4. Mozogj!

Nem kell máris kondiba menned és kinyomnod 20 kilót, csak kapcsold be a rádiót, rakd be YouTube-on a kedvenc zenédet és csak táncolj rá egyet, úgy sem lát senki, ha szégyenlős lennél. Sétálj, fuss egyet, a lényeg, hogy mozogj, had termelődjenek csak a boldogsághormonok.

5. Dicsérj meg valakit!

Én valamiért mindig jobb kedvre derülök, ha valakit megdicsérek, neki is jól fog esni, és neked is, mert másoknak örömöt okoztál. Ezt próbáld a mindennapokba bevezetni, mert király dolog.

Fotó: http://wallpaper-gallery.net

Fotó: hdwallpaperbackgrounds.net

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta