Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Tippek nyári flörtöléshez lányoknak

Tippek nyári flörtöléshez lányoknak

Flörtölni még a legmagabiztosabb emberek számára is kihívás lehet, hiszen a lelkünk mélyén mindannyian félünk a visszautasítástól. A szerelemben nincsenek szabályok, de azért van pár olyan tippünk, ami megsegítheti a dolgodat.

1. Mosoly, mosoly, mosoly!

Sose felejts el mosolyogni! A fiúk ösztönösen vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik mosolyognak, hiszen derűt, egészséget és jókedvet sugároznak.

2. Légy önmagad!

Nem kell mást mondanod vagy tenned, mint ami természetesen jön, mert úgyis az a legvonzóbb, ha az ember őszinte. És amúgy is, mi értelme volna annak, hogy megjátszd magad? Az hosszútávon úgysem fenntartható!

vmholidaynow_999

3. Legyél elérhető!

Sosem szoktunk egyedül bulizni menni, és ez jól is van így, ám sajnos ha az este folyamán folyton körbevesszük magunkat barátnőkkel, akkor a minket kiszemelőknek nincs lehetőségük megszólítani, szórakoztatni minket.

4. Ne toldd túl!

A magabiztosság szexi, de hamar átesik az ember lánya a ló túloldalára és kihívóan, szexisen kezdd viselkedni, holott az is elég lenne, hogy kedves legyen.

tarskereso4_948x474

5. Mély hangszín

Nem kell más hangon beszélned, csak arra figyelj, hogy ahelyett, hogy magas hangon csevegnél vagy vihognál inkább mélyebb hangon beszélj, hiszen ezáltal nyugodtabbnak és magabiztosabbnak tűnhetsz.

zonnebril_thumb_500x334

6. Használj eszközöket!

Nyáron egy csomó eszközt segítségül hívhatsz, ha nem tudnád hirtelen feltalálni magad: játszhatsz a napszemüvegeddel, a szalmakalapoddal, naptejjel… persze, ezt se toldd túl! 🙂

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share