Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Tönkreteszik a Snapchatet?

Tönkreteszik a Snapchatet?

A Snapchat alkalmazás folyamatosan újabb és újabb funkciókkal bővült az elmúlt hónapokban, a matricáktól kezdve az arcra illeszthető filterekig, aminek köszönhetően elszaporodtak a Facebookon felbukkanó kutya orrú és fülű lányok. De a mostani újításokat nem fogadták túl nagy örömmel. 

A Snapchatnek pont az volt lényege, hogy csak az alkalmazással készült képeket tölthetted fel, emiatt volt olyan spontán és laza az egész story-ja mindenkinek. A snapek pedig egy idő után eltűntek, lementeni nem lehetett őket, maximum screenshotolni.

Az újítás viszont lehetővé teszi, hogy régebbi emlékeket is megoszthassunk, olyan képeket, amik régóta a telefonon vannak. Ezzel pedig a Snapchat a saját varázsát teszi tönkre, hiszen pont ebben különbözik a Facebooktól és az Instagramtól. Snapchaten nem a hat hónappal ezelőtti nyaralásról készült képeket akarjuk látni, hanem mondjuk, hogy mit eszik valaki ebédre vagy éppen dugóban unatkozva selfieket csinál vicces filterekkel.

Plusz, egy dollárért árul újrajátszási lehetőséget is az alkalmazás, amivel többször visszanézhetsz egy adott snapet, es még több őrült selfie-filtert is kapsz. Hidd el, tudom, hogy ez volt minden titkos vágyad.

Fotó: thewrap.com

Fotó: thewrap.com

 

Snapchatezés mesterfokon
Sokat szoktál Snapchatezni?

Borítókép: techcrunch.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share