A top 10 legdrágább Valentin-napi ajándék

Rovat

Megosztás

Te is álmodoztál már arról, hogy párod romantikus vacsorával vagy hatalmas rózsacsokorral lep meg február 14-én? Vannak, akik ezeken csak nevetnek. Íme, a 10 legdrágább ajándék és büszke tulajdonosai. 

1. Ajándék: virágok

Aki kapta: Selena Gomez, ára: 540 000 Ft

jelena

Bár a két szupersztár románca már a múlté ( persze náluk sose lehet tudni…), Néhány éve még dúlt a szerelem. Ezt bizonyítja, hogy JB felvásárolta egy virágkereskedés egész készletét: Selena csokra tulipánoktól, százszorszépektől és rózsáktól illatozott.

2. Ajándék: 20 karátos aranygyűrű

Aki kapta: Katy Perry, ára: 1 300 000 Ft

katy john

Az énekesnő a világ legszerencsésebb nőjének érezheti magát, hiszen kétszer is felkerülhetett erre a listára( igaz, egyszer mint ajándékozó). Ezt a bizonyos gyűrűt John Mayertől kapta, pedig csak randizgattak. A férfinek viszont komoly szándékai lehettek, ezért is lephette meg őt egy szív alakú ékszerrel.

3. Ajándék: Neil Lane-gyűrű

Aki kapta: Jenna Dewan-Tatum, ára: 2 700 000 ft

jenna ct

A szexi Channing Tatumról első ránézésre azt hinnénk, vérbeli  rosszfiú, feleségének, Jennának viszont sikerült megszelidítenie. Olyannyira, hogy ura Sienna Miller tanácsára egy Neil Lane gyűrűt ajándékozott neki Valentin-napra, nem kis pénzért.

4. Ajándék: olajfa

Aki kapta: Brad Pitt, ára: 5 000 000 Ft

brangelina

Nemcsak a férfiak nyúlnak mélyen a zsebükbe, amikor ajándékozásról van szó! Angelina Jolie a Valentin-napot is különlegesen tartotta meg. Bradnek 2010-ben a lélegzete is elállhatott, amikor megtudta, mire készül Angie: egy kétszáz éves olajfa volt ugyanis a meglepetés, amit francia kastélyuknál ültettek el, de akkor sem volt sóher, amikor Brad ötven éves lett, egy szív alakú szigetet kapott tőle! Szép szerelem volt az övék, de egyszer sajnos mindennek vége szakad, ahogyan a Brangelina kapcsolatnak is.

5. Ajándék: mobiltelefon

Aki kapta: Beyoncé, ára: 6 500 000 Ft

jeyonce

Beyonce és Jay-Z ma a világ egyik leggazdagabb házaspárja. A rapper akár a csillagokat is le tudná hozni az égről Honey B-nek, ő viszont 2009-ben úgy döntött, inkább egy platinával kirakott mobillal lepi meg. Nem tudni idén mit vesz a nőnek, akinek mindene megvan.

6. Ajándék: egy hotelszoba

Aki kapta: Sarah Larson, ára: 10 000 000 Ft

larson_clooney240

Mindenki meglepődött, amikor nemrég George Clooney megnősült, pedig már 2008-ban is megmutatkoztak annak jelei, hogy milyen romantikus lélek valójában. Akkori barátnőjének, Sarah Larsonnak kibérelt egy szobát – a las vegasi Palm Hotel Hugh Hefner’s Sky Villa nevezetű lakosztályán. Képzelhetjük, mit csináltak ott a négy fal között…

7. Ajándék: ló

Aki kapta: David Arquette, ára: 12 000 000 Ft

Courtney Cox-Arquette and David Arquette at the "Art of Elysium" 2nd annual charity gala held at The Vibiana in downtown Los Angeles

Ismét egy óriási szívű és pénztárcájú nő! Courtney Cox 2013-ban vált el férjéről, David Arquettetől, de 2010-ben még minden rendben volt köztük. A Jóbarátok Monicájának az életben is remek a humora, olyannyira, hogy egy antik körhinta lovával állított Valentin-napon haza.

8. Ajándék: karkötő

Aki kapta: Kim Kardashian, ára: 19 000 000 Ft

kimkanye

Hiányérzetünk lenne, ha a valóságshow-sztár nem szerepelne ezen a listán. Férje, Kanye a Panthene de Cartier luxusmárka párducos díszével ékesített karkötőt vásárolta neki. Kim ettől bizonyára még vadítóbbnak érezhette magát.

9. Ajándék: autó

Aki kapta: Russel Brand, ára: 92 000 000 Ft

katy p

Katy és Russel házassága nem tartott sokáig, viszont az együtt töltött 14 hónap igen emlékezetesre sikeredett. Az énekesnő Valentin-napkor egy Bentley Brooklands kocsival gördült a komikus háza elé. Hogy a férfi vezeti-e még a járgányt, azt homály fedi.

10. Ajándék: nyaklánc

Aki kapta: Victoria Beckham, ára: 2 000 000 000

beckhams

Nyugalom, nem a szemeddel van baj: a kettes után tényleg kilenc nulla szerepel. 2006-ban David Beckham milliárdos értékű Bulgari nyakékkel állt felesége elé Valentin-napon. Ha ettől nem gördült mosolyra a mindig komoly Posh Spice szája, akkor semmitől!

Katy Perry , Courtney Cox, de még Angeline Jolie példája is mutatja, egy drága ajándék egyáltalán nem garancia a hosszú kapcsolatra. Néha sokkal többet ér egy kedves szó és ölelés!

(Fotók: galleryhip, weheartit, babble)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,184RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta