Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Top 10 szakítási indok, amin mindenki csak nevetni tud!

Top 10 szakítási indok, amin mindenki csak nevetni tud!

Ezen még azok is elmosolyodnak, akikkel éppen szakítanak! Persze nem szeretnénk elbagatellizálni magát a szakítást és azt sem, hogy milyen nehéz is lezárni egy kapcsolatot, de higgyétek el, igenis létezik olyan indok, amit meghallva nem a sírás tör ki az emberből, hanem a nevetés! 

Ez pedig hosszú távon, sőt visszagondolva rá megkönnyíti elfogadni egy kapcsolat lezárását. Hiszen mégis hogyan lehet szomorkodni egy olyan kapcsolat miatt, ami az alábbi indokok valamelyikével ér véget? Talán komolyan sem kellett volna venni az egészet!

Top 10

1. Minden alkalommal, amikor ásítottam, viccesnek gondolta, hogy a retkes, koszos ujját a számba dugja. Nem számít hol voltunk, bárhol képes volt ezt eljátszani.

3. Étterembe mentünk vacsorázni, majd mikor mondtam a pincérnek, hogy lazacot kérek, a csaj felnevetett és rácsapott az asztalra: ,,egyél inkább egy hamburgert, mint egy igazi férfi”!

4. Nem volt hajlandó semmi mást enni csak csirke nuggets-et sült krumplival. Egyszer áthívtam magamhoz, és ezt elfelejtve készítettem neki egy nagyon pöpec kis olaszos vacsorát. Erre ő fogta magát, megsértődött és kiugrott a mekibe.

5. Egyesével ette a borsót. EGYESÉVEL!

6. Nagyban kávéztunk, amikor észrevettem, hogy a csöpögő kávéskanalával nyúl bele a cukortartóba. Az ilyesmi nálam váló ok.

7. Nem tudtam, mit vegyek neki karácsonyra (neki persze ezt nem vallottam be). Hónapokig bűntudatom volt az eset miatt. Ezért szakítottam.

8. Szex közben az óvszerért nyúltam éppen, amikor rám szólt, hogy ,,nem kell, amúgy is szeretnék már gyereket”. Ez a második randinkon történt.

9.  Nem hitt a holdra szállásban.

10. Elmagyarázta, hogy nagyon kedvel engem, de én olyan fura vagyok és úgy érzi nem illünk össze….ez eddig rendben is lenne. A vicc az, hogy nem is tudtam róla, hogy járunk!

És hogy mi a tanulság mindebből? Mindannyiunknak megvan a maga “dilije”! És még az is, hogy sosem tudhatjátok, miért szakít éppen veletek valaki…

Giffek forrása: giphy.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share