Ezt nézed:  / Hírek / Suli / TOP 3 ciki sulis sztori

TOP 3 ciki sulis sztori

Kinek van olyan története általános vagy középiskolából, amire nem szívesen gondol vissza? Eláruljuk. Mindenkinek! De ez így is van jól. Nincs olyan ember, akivel még életében nem történt semmi cikis sztori. Elhoztunk nektek most három olyan történetet, amitől garantáltan jobban fogjátok magatokat érezni.

SZELLENTŐ FELÜLÉS

Történetünk alanya Dávid lesz, aki élete talán legcikisebb sztoriját osztja meg velünk, amit még gimnáziumban élt meg. Lássuk!

Testnevelés volt aznap az első óránk. Mindig el voltunk szeparálva a lányoktól, de akkor mégis összevontak, mert a tanáruk beteg lett. Az osztályból nagyon tetszett egy lány, Linda volt a neve. Mindig nagyon zavarban voltam előtte, aznap sem volt másképp. A tanár párokba állított minket és időre kellett felülést végezni. Míg az egyikünk végzi a gyakorlatot, a másik fél addig fogja a lábát. Minden lányra jutott egy fiú és mi Lindával párba kerültünk. Nagyon izgatott lettem és rettegtem, hogy együtt leszünk. Linda végigcsinálta időre a felüléseket, méghozzá jó sokat. Utána én következtem. Az első néhány felülés után éreztem, hogy valami nincs rendben. Csináltam tovább, mert nem akartam leégni, hogy még annyi sem megy nekem, mint neki. Elkezdtem belehúzni a végén, hogy többet csináljak, mint amit ő csinált, Linda alig bírta tartani a lábaim, hogy ne emelkedjenek fel. Éreztem, hogy valami közeleg, míg végül ki nem jött. Szellentettem egy hatalmasat, méghozzá pont az orra alá. Felkiáltott és mindenki előtt elmondta, mennyire undorító vagyok. Utána jó pár hétig rám sem nézett. Hozzá sem kell tennem, hogy nem lettünk barátok később sem.

SMINKBALESET

Következő vendégünk Barbi, aki arról fog mesélni, milyen egy szemhéjtust nem rendeltetésszerűen használni a kiszemeltünk előtt. Készüljetek!

10-es voltam és nagyon megtetszett egy fiú. Mindent megadtam volna azért, hogy felfigyeljen rám. Tettem is érte. Sokszor kiöltöztem, próbáltam abban a körben mozogni, amiben ő, de egyszerűen képtelenek voltunk eljutni addig, hogy beszélgessünk egymással. Végül egy péntek reggel arra ébredtem fel, hogy MA van a nap. Meg kell tennem az első lépést. Épp a szekrényemnél álltam, mikor észrevettem, hogy elsétál mögöttem. Azonnal kaptam az alkalmon, éreztem itt a megfelelő pillanat. Nagy rohanásomba előkaptam egy szájfényt, hogy felkenjem magamra, és odarohantam hozzá. Széles vigyorral az arcomon köszöntem neki, mire teljesen elfintorodott. Nem értettem mi a baj, próbáltam óvatosan hátrálni és lassan elvonultam. Amikor a wc -re értem és belenéztem a tükörbe, akkor vettem észre, hogy a szám tiszta fekete és még a fogamra is került belőle. Mivel nagyon siettem, nem vettem észre, hogy szájfény helyett a szemhéjtusommal rúzsoztam ki magam. Halál ciki volt!

ZSINÓR BAKI

A második történetet Rita meséli el, akit a középiskolás testnevelés órán ért kellemetlen incidens. Ez aztán tényleg ciki!

Imádtam a tesi órákat, ezért szinte sosem volt olyan alkalom, mikor kihagytam. Velem ellentétben sok osztálytársam sosem akart átöltözni és mozogni kicsit. Azonban abban az évben kaptunk egy új tanárnőt, aki sokkal szigorúbb volt, mint az előző. Nála nem lehetett lógni, így kénytelen volt mindenki tornasorba állni. Aznap sajnos pont megjött nekem, de ez sem hátrált, hogy részt vegyek az órát, így előtte bekaptam egy fájdalomcsillapítót és átöltöztem. Nem volt nálam más, csak egy rövidnadrág, ezért kénytelen voltam azt felvenni. Nagyon siettem, mert már mindenki bent volt a terembe, csak én nem. Szekrényugrás volt a fő attrakció, amivel foglalkoztunk aznap. Már az óra végén jártunk, mikor az utolsó kör jött. Egyszer csak megkopogtatta a vállam az egyik osztálytársam és hangosan rám szólt: “Figyelj már, valami kilóg!”, majd lemutatott a lábam közé. Mindenki odanézett, még a tanárnő is. A tamponom zsinórja lógott ki a lábam közül a rövidnadrágból. Azonnal kifutottam és a mosdóba szaladtam. Rettenetesen kellemetlen volt.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share