TOP 3 szexbaki, amit sose akarnál átélni

Rovat

Megosztás

Sajnos előfordul, hogy a legjobb pillanatokat rontja el egy apró hiba vagy egy ciki baki. Így van ez az ágyjeleneteknél is, akármennyire is fáj, még leírni is. Bárkivel előfordulhat ehhez hasonló, ezért nem szabad egyedül éreznünk magunkat, ha velünk is történt már hasonló.

Elhoztunk hát nektek 3 ciki igaz történetet, amit nem szívesen élnétek át.

CSINTALAN TELEFON

Kedves ismerősünk, Boglárka meséli el egy kínos élményét, amikor is meggyűlt a baja az okostelefonjával. Az eset után nem szívesen viszi az ágyba csintalan mobilját.

Egy partiról értünk haza és spontán egymásnak estünk. A telefonom a farzsebembe volt. A barátom az ágyra dobott és vetkőztetni kezdett. Mikor a sortomat lehúzta, akkor eshetett a telefonom a hátam mögé, pont a fenekem alá. Már nekikezdtünk a dolognak, mikor egyszer csak hallottunk egy hangot visszhangozni: „Háló, drágám! Ott vagy?”. Nem értettük honnan jön, aztán egyszer csak megéreztem, hogy van alattam valami. Véletlen benyomódott a hívás gomb és édesanyám hangja szólalt meg újra: „Édesem, ott vagy?”. Pánikomban azonnal lenyomtam. Később már nevettünk a történeten, de akkor nagyon cikinek tartottam.

EGY LYUKKAL ARRÉBB

Következő alanyunk nem más, mint Bence. Évekkel ezelőtti kínos ágyjelenetét osztja meg velünk.

Még nagyon kezdő voltam, ezt mindenek előtt le szeretném szögezni! Hosszan ismerkedtünk a lánnyal, míg végül belement, hogy több legyen köztünk – én pedig kaptam az alkalmon és áthívtam filmezni. Bekészítettem minden fontos hozzávalót az estéhez. Végül már ott voltunk egymás mellett, az ágyon fekve néztük a filmet. Elkezdtünk csókolózni és nem kellett sok hozzá, már meztelenek is voltunk. És akkor eljött a pillanat, de valamiért nem sikerült. Többször próbálkoztam, de nem tudtam behatolni. Végül mikor már nagyon kellemetlenné vált a szituáció, megszólalt: „Egy lyukkal arrébb kéne próbálkozni”. Majdnem elsüllyedtem kínomban.

LEFORRÁZOTT MELLKAS

Utolsó alanyunk pedig nem más, mint Brigitta, aki nem túl büszkén meséli kínos történetét volt párjával. Nézzük, mi az ő sztorija!

Akkor voltunk 4 évesek a párommal és már kezdett egyhangúvá válni a nemi életünk. Kitaláltuk, hogy felturbózzuk kicsit és kitűztünk egy estét, amikor minden olyan dolgot bevállalunk, amit addig nem mertünk. Én romantikusabbakat, ő pedig extrémebbeket talált ki. Én voltam az első aki elmondhatta, mi a vágya. Nagyon sok filmben láttam gyertyafényes vacsorát – illetve ágyjelenetet is viasszal játszadozva. Romantikus hangulattól felbuzdulva fogtam egy gyertyát, meggyújtottam és vártam kicsit. Lefektettem a páromat az ágyra és elkezdtem rácsorgatni a viaszt, de hirtelen meglendült a kezem és az egész gyertya a mellkasára zuhant. Hangosan felkiáltott, majd a másik pillanatban láttuk, hogy teljesen leforráztam. Kellett egy kis idő, hogy a seb elmúljon, azonban én lelkileg még mindig hordozom a sajátjaimat.

 

Korábban írtunk arról, hogy vajon, később kezdi a szexet a Z-generáció?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta