Top 3 trend | Ezek kiverik a biztosítékot!

Rovat

Megosztás

Ami ciki, az lehet divatos? A divat folyton változik és mi szinte csak kapkodjuk a fejünket, hogy ami tegnap még menő volt, ma már ciki, és amit a múlt héten semmi pénzért ki nem próbáltunk volna, most áhítozunk utána. Mondhatjuk persze, hogy ízlés kérdése, de nálunk az alábbi top 3 trend kiverte a biztosítékot!

Íme a legfurcsább trendek!

Csillámlenövés

Még múltkorában, már a néhány milliméteres lenövés láttán is remegő kézzel tárcsáztuk a fodrászt, reménykedve egy mihamarabbi időpontért! Mostantól, nemcsak, hogy takargatni nem kell a festett haj alól előbukkanó eredeti hajszínünket, hanem ajánlatos kiemelni valami igazán feltűnővel. Mondjuk csillámporral és flitterrel. Az Instagramon terjedő frizuratrend egy buliban még csak-csak elmegy, de egy doboz csillámpor helyett inkább egy tubus festékre ruházzatok be.

Piszkos farmer

A mai napig nem derült ki, hogy a sárfoltokkal tarkított farmer csak egy jó reklámfogás, vagy egy valódi trendkezdemény. Mindenesetre van, létezik és potom 120 ezer forintért bárki magára öltheti a koszoshatású nadrágot. Előnyben a lusták, akik még egy téli latyakos napon sem hajlandóak térdre esni. Egy kirándulásra persze jó lehet, de randizni ne menjetek benne.

Kopott körömlakk

A legfrissebb és jelen pillanatban a legsokkolóbb kifutói divat nem egy futuriszikus ruha, hanem a kopott körömlakk, melyet a tervezők a természetesség jegyében, hosszas művészi munka árán hívtak életre a modellek körmein. A mi szótárunkban, a természetesség nem egyenlő az igénytelenséggel! Mindenesetre, ha a reggeli készülődés közben, a még meg nem száradt körmeid segítségével veszed fel a pulcsid, nem kell aggódnod: nem figyelmetlen és türelmetlen, pusztán csak trendi vagy.

K. Vivien

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta