TOP 4 tévhit a szerelemről

Rovat

Megosztás

Az egyik legszebb dolog az életben a szerelem. Mindenhol körülvesz minket és akármennyire kerüljük, minket is utolérhet az az elsöprő, végzetes szerelem. Na, de milyen tévhitek keringenek róla? Mi most összeszedtük nektek!

Minden tökéletes a másikban

Kép forrása: Pexels

Akármennyire is szeretnénk és akárhány romantikus, csöpögős filmet néztünk végig, el kell ismerni: nincs olyan, hogy tökéletes. A párod minden bizonnyal számodra tökéletes lesz, amikor megismered és megszereted. Azonban nincs olyan ember, akinek idővel ne jönnének ki a hibái és olyankor derül ki, tudsz-e ezekkel együtt élni vagy sem.

Sosem veszekedtek

Kép forrása: Pexels

Ez is egy olyan tévhit, amit leginkább azok gondolnak, akiknek még nem volt hosszabb párkapcsolatuk. El kell fogadni, hogy nem érthettek mindenben egyet. Két külön ember vagytok és más tapasztalatokkal, véleményekkel rendelkeztek, ami teljesen rendben van. Belájkolt egy csajt? Ő azt gondolja, semmit nem jelent, te meg kiakadsz?

Na, ez pont nem jó példa!

Ezt én is mélységesen elítélem! Ha-ha!

Nita
Gif forrása: Facebook

Évek múltán is ugyanazt érzitek

Kép forrása: Pexels

Ezt is meg kell emészteni, tudom, hiszen nem lehet, hogy éveken keresztül ugyanazon a szinten rezegjen a kapcsolatotok. De higgyétek el, nem olyan vészes! Sőt… ha belegondoltok, a kapcsolat minél hosszabb, annál erősebb tud lenni. A kötelék, a ragaszkodás, a bizalom idővel csak nő és nő. Persze ki is tud hűlni egy kapcsolat, de ha igazán szeretitek egymást, ez nem történhet meg!

Minden nap tökéletes

Kép forrása: Pexels

Na, ez az egyik legnagyobb tévhit! Lehetnek rossz napjaitok együtt, attól, mert szeretitek egymást. Attól még lehet boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatotok. Hidd el, ha te is elengeded neki néha, hogy rossz napjai vannak, ő is megértőbb lesz veled és ez a körforgás csak erősebbé fogja tenni a kapcsolatotokat!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta