Top 5 Film, amiket Magyarországon forgattak

Rovat

Megosztás

Mindenki szereti a jó filmeket, különösen ha kiderül közben,hogy az a ház nem csak hasonlít arra a házra, ahol lakom, hanem valóban az is. Mindeközben Jason Statham menekül a körúton, vagy Hellboy csinál valami felfordulást az Oktogonon. Íme a Top 5 film, melyeket hazánkban gyártott le Hollywood:

5.Herkules

Bár Magyarország földrajzi szépségei nem csillognak annyit a vásznon, mint Dwayne “The Rock” Johnson, mégis mindenki odáig volt amikor megtudta, hogy a Szikla hazánkban fog forgatni.

 

4.Hellboy II

Ebben a filmben, már felismerhető egy-két budapesti utca, ami mindig megmozgatja a szívünket, hiszen két méteres, piros pokolfajzatot csak ebben a produkcióban láthatunk a Kodály Köröndön rohangálni.

3.Underworld

A filmben feltűnik  a belváros több pontja is. Az 1-es metrón inkább a vérfarkasok, a 3-ason pedig a vámpírok szeretnek közlekedni. Ez megmagyarázza, hogy a film főhősnője Selene (Kate Beckinsale), miért a Ferenciek tere fölött ázik egy feszes bőrruhában. Bizonyára nem szeret átszállni, más metrójáratokra.

2.München

Igaz, ebben a filmben Budapest Münchent alakítja, mégis remek látni egy Spielberg filmben a Margit-sziget egyik csodás padját.

1. A Kém

Itt Budapest önmagát alakítja, ráadásul nagyon remekül. A film önmagában is remek, de így egyszerűen zseniális.

 

Magyarországon forgatott filmek
Neked ezek közül a filmek közül, melyik a kedvenced?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta