Top 5 híres Youtuber, akik abbahagyták a videózást!

Rovat

Megosztás

Mindenki által kedvelt híres videósok, akik feladták a hírnév kapujában! Ti emlékeztek még rájuk?

A 2000-es évek elején szinte futótűzként terjedt el a YouTube, mint videómegosztó platform  – híres akarok lenni valamivel lehetőségként. A felhasználók rájöttek arra, mennyi embert lehet elérni különböző témájú videók feltöltésével. Először jöttek a GamePlay, a szépségápolással kapcsolatos csatornák, később pedig személyesebb tartalmak is megjelentek például vlogok formájában.

Kik is kezdték? Kik maradtak és kik hagyták abba? Összegyűjtöttünk 5 sztár youtubert, akik hírességük ellenére mégis úgy döntöttek, felhagynak videós karrierjükkel és inkább a magánszférát választják a hírnév helyett!

1. FreddyD

Fotó: pamkutyafandom.com

FreddyD valahol az első youtuberek között jelent meg a platformon még 2007-ben. Ki ne ismerné híres bohócmaszkját, mely minden videó személyes ikonjává vált! Hrutka Pál nevű csatornáján a Rossz PC játékok sorozat hozta meg a hírnevet, melynek később egy blogot is indított. Ám 2008-ban, amikor már éppen kezdett igazán nőni a rajongótábor, a YouTube hirtelen törölte a csatornát, ezért hogy ne veszítse el követőit az Indavideón folytatta munkásságát Játékpartizán néven. Később több csatornát is létrehozott a YouTube-on, melyeken többek között a sorozat további részei és filmkritikái voltak láthatók. Ám minden fiú életében eljön a pont, amikor a kis srácból férfi lesz, ugyanis később édesapaként már nem igazán tevékenykedett a platformon, sőt, azóta sem hallani róla.

2. Dazis

Fotó: Instagram

Ki ne ismerné Tóth Barnát, aki 2015-ben hozta létre csatornáját mindenféle akkoriban elterjedt tartalommal, mint a reakcióvideók, a kihívások, egyszóval tinik kedvencei, a trash-vel. Úgy tűnt, elszállt a fiú, ugyanis clickbait címei és a szándékos megtévesztései miatt csurig volt a kommentszekció negatív kritikákkal, sőt, 2 videó teljesen kiverte a biztosítékot a rajongók körében. A Vetkőzős foci és a „teherbe ejtettem egy lányt” kamu sztori karrierje végét hozta el számára, hiszen annyian jelentették a csatornát, hogy végül törölve lett még 2017-ben. 2 évvel később még töltött fel néhány tartalmat, de úgy tűnik, neki már nem adta ugyanazt, hiszen 2021-et írunk, ő pedig sehol.

3. Anett

Fotó: Facebook

Anett a ma egyik leghíresebb youtuber barátnőjével, Pollával készített egy csatornát 2013-ban, mely főként a GamePlay szerelmeseinek kedvezett a rengeteg Maincraft tartalommal. 2016-ban elindította saját csatornáját – ismerjék meg csak Anettet Ancsa nélkül céllal -, ahol egészen 2019-ig tevékenykedett, végül úgy döntött, távozik a Youtube-ról többek között a negatív kommentek, a tanulmányok, és a Pollával való távolságra hivatkozva. Visszatér-e valaha? Nem tudni, de az biztos, ha ma is videózna, azt gondolom, Pollához hasonló sikerei lennének…

4. Ehsstysmink

Fotó: Instagram

A magyar beautyguruk egyik alapítója, a ,,Rizslabdacsok” anyja, közvetlen humor, kreativitás, hitelesség, profi sminkelési technikák, azaz Száki Eszter! 2012-ben indította el csatornáját, s annak ellenére, hogy tartalmai szintén a tömeghez tartoztak, megnyerő személyisége vonzotta a nézőket! Később megjelent Ehssty nevű csatornája is, ahol már beengedte nézőit a magánjellegűbb tartalmak közé.  A csatornák végét egyben egy új kezdet jelentette, ugyanis munkalehetőséget kapott a PinkPanda nevű sminkwebáruháznál. Mondhatni, így is befutott, csak épp nem saját életének tartalmaival.

5. Móni szépségvilága

Fotó: Középsuli archívum

Emlékszem, az elsők között néztem őt még anno 2013 körül. Smink, haul, beszélgetős videók, extrém külső és a 150.000 feliratkozószám mégsem váltotta be Móni reményeit, hiszen 2017-ben a negatív kommentek, a nézői elvárások miatt bejelentette, abbahagyja a videózást! Később még tartotta egy ideig a nézőivel a kapcsolatot askfm-en és Instagramon, de egy idő után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Ennek ellenére a mai napig emlegetik a nevét a nézők, vajon visszatér-e valaha?

Te melyik youtuber visszatérésének örülnél a legjobban?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta