TOP 5 mondat, amit sosem akarsz egy lány szájából hallani!

Rovat

Megosztás

Rengeteg dologgal lehet megbántani egy pasit! Most összeszedtünk 5 olyan mondatot, ami garantáltan érzelmi nyomorékká tud tenni rövidebb-hosszabb ideig egy férfit.

Ha az alább olvashatókat tapasztaltad, de még ugyanazzal próbálkozol és/vagy együtt vagy, jó tanács: Fuss, Forrest, fuss!

1. Aranyos vagy és tetszel is, de legyünk inkább csak barátok!

Mindig van az a pont, amikor már annyit tettél bele a kapcsolatba, hogy úgy érzed, ideje magasabb szintre lépni. Ilyenkor jön a pofon, amit a lányok előszeretettel dobnak be: Üdv a friendzoneban!

2. Szeretlek, de van valakim!

Voltál már abban a helyzetben, hogy nagyon tetszett valaki és úgy érezted, hogy ez fordítva is igaz? Ilyenkor jön egy általános szúrás a szívbe, amikor több randi, csók és akár szex után is a lány közli, hogy amúgy neki van barátja, akit szeret és nem akar elhagyni, de te azért maradj ott vele alkalmanként. Segítek: Ne maradj ott!

3. Bárcsak több pénzed lenne!

A mai világban minden a pénz körül forog, erre rá is tesznek egy lapáttal a párkapcsolati weboldalak… Mit lehet tenni akkor, ha a kinézett lányról azonnal leolvasható, hogy a pénz az első számú motivációja egy kapcsolatban? Vagy nyerd meg a lottót, vagy engedd el a fenébe!

4. Szar a szex!

Te beleadsz mindent, pornó filmeket forgatsz alvás helyett, hogy minden tökéletes legyen, és még így se vagy elég jó? A hiba nem biztos, hogy benned van, de attól függetlenül ez a mondat olyan, akár egy tőrdöfés a szívbe.

5. Megcsaltalak valakivel….

Bár ez kétoldalú, de most inkább nézzük abból a szempontból, hogy egy nőt talán könnyebb elcsábítani egy buliban, mint egy férfit. A megcsalást sokan elnézik, meggyőzik magukat, hogy 1 alkalom az még nem mérvadó. De biztosak lehettek benne: ha valaki egyszer megcsal, az többször is megfog.

PLZ

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta