Top 5 | Romantikus lánykérések!

Rovat

Megosztás

Dominik megkérte Juli kezét a Középsuli esküvői részében! Juli válaszadásában közrejátszott a romantikafaktor, ami nem mutatott túlzott kilengést, hiszen egy másik esküvőn megkérni kiszemeltünk kezét, spontán ugyan, de nem mondható kreatívnak és romantikusnak!

A lánykérések módja nagyban átalakult a 21. században! Viszont, az továbbra is fontos szempont, hogy kellően romantikus legyen, lehetőleg kreatív mázban

Összegyűjtöttünk Nektek olyan lánykéréseket, amik kiakasztják a romantikus mérőműszereket és még kreatívak is!

Ezeknek a lányok esélyük sem volt nemet mondani!

Első

Forrás: Pinterest

Minden lány álmodozik az esküvője napjáról! Már akkor is, amikor még a párja meg sem kérte a kezét. Ez a lány is pont így tett, és összegyűjtötte kedvenc képeit, amik az álomesküvős képzelgéseinek megfelelnek. Persze mindezt teljesen titokban! A pasija viszont megtalálta ezt az oldalt, és mikor megkérte a kezét, egyből meg is adta neki az álomesküvőt, amire vágyott!

Második

Forrás: Pinterest

Képzeld el, hogy elhív a barátod a kedvenc parkodba, beszélgettek, jól érzitek magatokat, majd hirtelen odarohannak hozzátok szívecskés lufikkal felszerelt kiskutyusok… A párod féltérdre ereszkedik és felteszi a kérdést!

Harmadik

Kockázatos vállalkozásba kezdett az a srác, aki magára tetováltatta a “Hozzám jössz?” feliratot. Kínos lett volna, ha a kedvese ezek után nemet mond, persze Igen lett a válasz!

Negyedik

Egy srác kitalálta, hogy Harry Potter-rajongó barátnőjét egy igazán különleges Harry Potter könyvvel lepi meg! Persze az “extra” kötet lapjait kivágta és elrejtett egy gyűrűt a Megszeghetetlen eskü fejezetnél! Rajongóknak ajánlott!

Ötödik

Egy lány pasija azzal dobta fel a társasjátékot, hogy elhelyezett a játék kártyái között egy “Gyere hozzám” feliratút, amit párjának le kellett rajzolnia. Miközben a lány lelkesen rajzolt, meglátta a pasija kezében a gyűrűt! Ekkor jött rá, hogy ez nem a játék része!

Szerintetek Dominik lánykérése romantikus volt?

Nézzétek meg a videót és szavazzatok!

https://youtu.be/AUWWFERinqk

 

Top 5 | Romantikus lánykérések!
Szerintetek Dominik lánykérése romantikus volt?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,674RajongóLike
179,616KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta