15 kifogás az emberek kerülésére

Rovat

Megosztás

Ismersz olyat, aki kerüli a társaságod? Esetleg túl sokat szeret egyedül lenni? Netán te érzel így? Akkor ezt a cikket neked írtuk!

Néhány ember különösen kedveli a csendet, kerüli mások társaságát, és így érzi igazán jól magát. 15 introvertált személy ad nekünk 15 kifogással dúsított történetet arra, hogyan kerüljük el az embereket – és reméljük erre a szintre sosem fogsz eljutni.

1. “A lakótársam annyira beszédes, hogy órákig tud beszélni, ha nem szakítom félbe, ezért néha csak beülök a kocsiba, és addig vezetek, amíg el nem alszik.”

Forrás: giphy

 

2. “A munkahelyemen, ahol 6 hónapig voltam, nem szerettem együtt dolgozni senkivel, így ebédidőben – mintha ebédelni mennék valahova- kiültem a kocsimba, átmentem egy pláza parkolójába és ott elfogyasztottam az otthonról hozott ebédem. Ha a munkahelyemen ettem volna, és látják, hogy egyedül ülök, biztos, hogy odajött volna valaki.”

Forrás: giphy

 

3.”Japánba költöztem, mert itt biztos, hogy nem fogok beszélgetésbe keveredni idegenekkel.”

Forrás:japantimes

 

4.”Pozíciót váltottam a munkahelyemen – bár kevesebb pénzt kapok, de nem kell beszélgetnem vendégekkel.

Forrás: giphy

 

5. “Szigszalagot tettem a kolesz szobám ajtajának aljára és tetejére, sőt még a kulcslyukra is, hogy senki se lássa, még ég a lámpám, és ébren vagyok.”

Forrás: giphy

 

6.”Egy barátom férje amikor észrevette, hogy vendégek jöttek hozzájuk, a következőt csinálta, miközben a bokrot nyírta:

Forrás: giphy

 

A legkellemetlenebb az egészben, hogy mindenki látta, ahogy eltűnik a bokorban, és ott is maradt.”

7. “Éppen a bolt felé tartottam, amikor megláttam, hogy valaki besétál. Meg sem álltam, csak vezettem tovább a következő bolthoz – mert nem akartam csevegésbe kezdeni velük. Mindenkinek történik valami az életében, amiket ilyenkor elmesél egy random idegennek. Ezt nem akartam hallani.”

Forrás: giphy

 

8.”Egyik nap igénybe vettem a helyi élelmiszerbolt házhoz szállító szolgáltatását, és azt írtam nekik, hogy nem vagyok otthon, csak tegyék le a verandára a rendelésem. A hallban álltam, kívülről nem lehetett látni, és csak figyeltem. Hallottam, ahogy a szállító megérkezik, megáll az ajtóm előtt, kopog, kétszer is, majd láttam, ahogy leteszi a csomagot az ajtó előtt. Elment, közben pedig küldött egy üzenetet, hogy a csomagban romlandó termék is van, vigyem be hamar.

Forrás: giphy

 

Kinyitottam az ajtót, és bevittem. – Talán ez volt a legszánalmasabb dolog, amit valaha tettem. Azóta is elszégyellem magam, ha eszembe jut.”

9. “Ha valaki éppen annál a polcnál válogat a boltban, ahonnan nekem kell valami, akkor úgy teszek, mintha válogatnék, és megvárom, amíg elmegy. Ez addig teljesen rendben volt, amíg arra vártam, hogy valaki elhagyja a konzerveket, de az a valaki pont ugyanígy várt arra, hogy elhagyjam a salsa szekciót.”

Forrás: giphy

 

10.”Ne menjünk be, válasszuk a drive-ot, majd együk meg a kaját a parkolóban.”

Forrás: giphy

 

11.”Inkább a csúszós, nedves, hegyes, éles kövekkel teli ösvényt választottam, hogy ne kelljen beszélgetnem senkivel, akik ugyanezen a vonalon túráznak.”

Forrás: giphy

 

12. “A nagyapám 15x halt meg azért, hogy kimentsen bizonyos beszélgetések markaiból. Micsoda hős!”

Forrás: giphy

 

13.” Néhány nyárral ezelőtt, ki kellett cserélni a házunkban a levegőztetésért felelő beszerelt ventilátorokat, így kihívták a légkondicionálással foglalkozó cég embereit, hogy minden helyiségben, ahol található ilyen, vessenek rá egy pillantást. Gondoltam, menni fognak szobáról szobára, ahogy ez lenni szokott, így a hálóban lévő gardrób helyiséget szemeltem ki – mert ide úgysem jönnek be, nincs ventilátor. Be is cuccoltam egy napi élelemmel, a Nintendo 3DS-emmel, felkészülve a több órányi zavartalan kockulásra. Az ajtó kívülről úgy nézett ki, mint egy bejárat egy másik szobába. Kintről nem lehetett eldönteni, hogy gardrób-e. Egy óra elteltével motoszkálást hallottam az ajtó előtt. Gyorsan végigfutott az agyamon, mi lenne, ha kinyitnák az ajtót – látnák, ahogy a ruhák között ülök, vak sötétben, chipsekkel és a nintendommal – ki tudja már mennyi ideje… Mozdult a kilincs- én pedig nekifeszültem az ajtónak. Próbálták kinyitni, de érezték, hogy tartom belülről. Így óvatosan megkérdezték, hogy van ott bent ventilátor? Annyit tudtam kibökni, hogy nincs, így elengedték az ajtót. A szociális életem néha idegességgel vegyül, így képes vagyok hülyeségeket csinálni, hogy elkerülhessem őket. De ez… ez volt a legdurvább!”

Forrás: giphy

 

14.”A lakótársaim random tanulós partyt tartottak, felhoztak 20 embert a lakásba csak úgy, ezért beléptem a router beállításaiba, és korlátoztam a net elérhetőségét. Azt mondtam nekik, hogy azért nincs net, mert sokan vagyunk és ennyit nem bír el. Mindannyian elmentek, és a könyvtárban folytatták. A legjobb 8 órás csendem volt.”

Forrás: giphy

 

15.”Németet tanultam. Ha nem akarsz beszélgetni random idegenekkel, csak szólalj meg németül. Egy mondat után lelépnek.”

Forrás: giphy

 

15 kifogás az emberek kerülésére
Te csináltál már hülyeséget, azért hogy elkerülj másokat?

Borítókép: healthline

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta