Trendek, vállalkozásvezetés és innováció – Képezd magad sikeresre!

Rovat

Megosztás

Milyen kompetenciákra van szüksége egy jó vezetőnek? Hogyan igazíthatod vállalkozásod az aktuális trendekhez? Ezekre a kérdésekre, és még sok egyébre is választ kaphatsz az OK Központ ingyenes, tematikus tréningjein. 

Korábbi cikkeinkben már megismerkedhettetek az OTP Fáy András Alapítvány OK Központjának alaptréningjeivel, amelyek során a pénzügyi alapismeretektől kezdve egészen a részletes pénzügyi tervezésig és különálló vállalkozások megtervezéséig juthatsz el. Ha kíváncsi vagy, milyen összetett gazdasági folyamatok húzódnak a leghétköznapibbnak tűnő területeken is, akkor ne habozz jelentkezni osztályoddal a négyórás, tematikus tréningekre! Meglepetésként eláruljuk, milyen újdonságokkal várnak 2015 őszétől!

Üzlet és siker I.

Tudni szeretnéd, milyen lépcsőfokokat kell végigjárni a hőn áhított sikerek eléréséig? Az Üzlet és siker I. tréningen a sportolók, multik, egyéni vállalkozók és világmárkák valós példáin keresztül megtudhatod, hogy működik a sikeroptimalizálás egyéni és szervezeti szinteken, hogy mi a sikerpiramis, vagy mit jelent a sűrűfillér technika. A gazdasági élet elmaradhatatlan részeként szó esik a pénzügyi mutatókról (bevétel, kiadás, profit), az ületi tervezésnél használt mutatókról, valamint az üzleti sikerzónák fázisai is górcső alá kerülnek. Olyan új üzleti fogalmakkal is megismerkedhetsz, mint az innováció, rentabilitás és a profitabilitás.

otp

Üzlet és siker II.

Az Üzlet és Siker II. modul a sikeres cégvezetéshez vezető út elmélete és gyakorlata. Ahhoz, hogy idáig elérjünk, átfogó ismeretekre van szükségünk a minket körülvevő gazdasági világról, a 2008 óta hosszabb-rövidebb megszakításokkal tartó gazdasági világválságról, valamint az ennek és a rohamosan fejlődő technológiáknak köszönhető átalakulásról a cégek és vállalkozások piacán. Ehhez mérten felmérjük, milyen változások várhatók a jövőben, és hogyan tudnak ezekhez igazodni az újonnan induló vállalkozások. Kielemezzük a cégek vezetésének komplex feladatkörét, és rávilágítunk milyen kompetenciarendszer szükséges a vezetői pozíció betöltéséhez.

Trend, divat és üzlet

A világ folyamatosan változó, hol új, hol visszatérő trendek hálózata. Sikeres üzletet szeretnél? Akkor jó, ha ezeket a trendeket még idejében felismered! A trend, a divat és üzlet kapcsolatának vizsgálata által rájöhetsz, hogyan használhatod őket a mindennapi üzlet során, milyen hatással vannak a céges életre, vagy hogyan érdemes őket beépíteni üzletpolitikádba. Tőzsdei életgörbén keresztül a közösségi oldalak piaci részesedésén át mutatják be nektek az üzleti szempontokat, de szó esik majd a követőkről, öltözködésről, videoklipekről, vagy éppen termék életgörbékről is.

Ősztől új tréningekkel várnak

Itt még mindig nincs vége, 2015 őszétől újabb tematikus tréningeken bővíthetitek tudásotokat. A meglévő modulok mellett, négy új modullal vár benneteket az OK Központ. A Vállalkozói diákakadémia I. és II. mellett választhatjátok a Civil szféra és gazdaság, valamint a Tudomány és pénz című kurzusokat is. Jelentkezzetek bátran, hiszen az OK Központ valamennyi tréningje ingyenes, és az itt szerzett tudással akár egész jövőszemléleted megváltozhat. Ráadásul mindezt vidám környezetben, felkészült trénerekkel és szórakozva tanulhatod meg!

obfessed

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,233KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta