Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Környezetvédelem / Trendi és környezettudatos

Trendi és környezettudatos

Úgy gondolod, ez nem lehetséges egyszerre? Akkor tarts velem és ismerd meg a Réthy Fashion programját, aminek hála egyszerre lehetünk divatosak, egyediek és környezettudatosak.

Kezdjük ott, hogy mi is az a Réthy Fashion? Egy olyan vállalkozás, ahol régi, használt farmerekből új ruhákat csinálnak. A Réthy Fashion Kft. megálmodója és tervezője Réti Éva, akit már gyerekkora óta a ruhatervezés foglalkoztat. Célja az újrahasznosítás tényleges megvalósítása.

rethy

Az elkészült ruhákat több kategóriába osztották, így te is könnyen megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet, attól függően, hogy trendi, elegáns vagy folk stílusú ruhát keresel.

Az egyedi szabásmintának és a változatos farmeranyagoknak köszönhetően tutira nem sétál majd veled szembe ugyanaz a darab és az alapos tisztításnak köszönhetően újszerűnek hat. Ugye most már te sem fogok kidobni a régi, megunt  farmerodat?

farmer_recycling_reuse_art_DIY

Ha tetszik az ötlet, akkor olvasd el a Réthy Fashion felhívását, mert amellett, hogy egy jó ügyet támogatsz, ingyenes öko-napot is kérhetsz a sulidba!

További információkért kattints ide: www.rethy-fashion.com

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share