Trükkök, hogy azonnal megszeressenek mások!

Rovat

Megosztás

Új emberekkel találkozol? Tartasz attól, hogy nem biztos, hogy kedvelni fognak? Esetleg parázol nagyobb társaságban? Ezekkel a tippekkel biztos, hogy azonnal megszeretnek az emberek. 

1. Utánozd őket!

Na ne látványosan azért, nem majomkodásra biztatlak titeket, hanem az apró gesztusokat, testtartást ha leutánozzátok, akkor tudat alatt is hasonlónak fogsz tűnni az új ember szemében, és könnyebben tud azonosulni a mondanivalóddal is.

2. Dicsérd meg őket!

Akár a ruhájukat, akár a frizurájukat, bármit! Megmarad bennük a dicséret és a jó érzés, amit bennük akkor okoztál. És mindnekinek jól esnek a kedves szavak.

3. Legyen jó kedved!

Ez elég alap dolognak tűnik, de tudat alatt megmarad a másikban az, hogy körülötted milyen hangulat volt, mennyire érezték ők is jókedvűnek magukat. Ha rossz kedved van, az csak rossz emlékeket szül másokban is.

4. Ne légy tökéletes!

Az emberek nem annyira szeretik, ha valaki totál tökéletesnek mutatja magát, hogy sosem hibázik és minden rendben van. Sokkal közelebb érezhetnek téged magukhoz, ha néha elmondod egy-egy rossz élményedet, hibádat vagy ha úgy érzed, bizonytalan vagy valamiben. Sokkal emberibben fogsz hatni, és úgy érzik majd, hogy bennük megbízol és elmondhatsz nekik ilyen dolgokat.

5. Érintsd meg őket!

Nem rögtön megölelgetni kell őket, hanem csak szinte észrevehetetlenül megérinteni a karjukat, vállukat, közelebb fogják magukat érezni hozzád.

Fotó: http://www.iflscience.com
Fotó: http://www.iflscience.com

 

Barátkozás felsőfokon
Könnyen barátkozol?

 

Borítókép:www.spectator.co.uk

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta