Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Tyler „Ninja” Blevins | A gamerek igazi rocksztárok!

Tyler „Ninja” Blevins | A gamerek igazi rocksztárok!

Játékosok figyelem! Az e-sport napról napra egyre nagyobb népszerűségnek örvend! Ezt bizonyítja a most 27 éves Tyler – játékosnevén: „Ninja” – Blevins példája is, aki a tavalyi évben 10 millió dollárt, megközelítőleg 2,8 milliárd forintot keresett azzal, hogy videojátékozott!

Most azt gondolhatjátok, hogy az e-sport a 21. század hozadéka, de valójában – amióta a technika fejlettsége lehetővé tette, – már a 90′-es évek óta rendeznek különböző bajnokságokat a gamereknek, akik így összemérhetik tudásokat. Ugyanakkor fel kellett nőni ahhoz egy generációnak, hogy maga az e-sport megítélése, elterjedése, elfogadása mondjuk úgy révbe érjen.

A 21. században az e-sportra már egyre többen tekintenek úgy, mint megélhetési formára!

Ez nem is csoda, hiszen az e-sportot ma már “szellemi sportként” tartják számon, hasonlóan a sakkhoz vagy a pókerhez. Hiszen egy-egy játékos akár napi 10-12 órát is gép előtt tölt, hogy kellően felkészült legyen egy – előfordul, hogy 5 órán keresztül tartó – mérkőzésre!

Az e-sportolóknál fontos a szellemi állóképesség: a koncentráció, a stratégiai gondolkodásmód és persze a villámgyors döntéshozatalra való felkészültség!

Tyler „Ninja” Blevins tudatosan építi e-sport karrierjét. A most 27 éves játékos egyfajta vállakozóként tekint magára, és fontosnak tarja, hogy mindig elérhető legyen, aminek érdekében akár napi 12 órát is foglalkozik a tartalmaival.

„Ninja” profi játékos, aki a Fortnite játékhoz fűződő streamjeiről ismert. A tavalyi évben a gamer az e-sport szempontjából fontos mérföldkövet tett, szerepelt az amerikai ESPN sportmagazin szeptemberi számának címlapján!

A nemzetközileg is elismert játékoshoz sorban állnak a jelentkezők, hogy csak egyszer megmérkőzhessenek vele!

Fotók: Instagram

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share