Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Új év valami újat hoz?

Új év valami újat hoz?

Újév alkalmával sokan gondoljuk azt, hogy az idei év más lehet, mint az előző volt. Valami újnak a kezdetét jelenti. Valami többről van szó, ami változásokat ígérve tárul elénk és pozitív gondolatokkal tölt fel bennünket.

new-003

Ez minden évben így van. Mindig történik velünk valami új. És mégis mi lenne a legalkalmasabb idő rá, ha nem az újév? Változásokat várunk, amik előbb-utóbb be is követeznek. Nem csak egy bizonyos dologról lehet szó, hanem annál sokkal többről. Csak gondol az előző évedre és összegezd.

best-happy-new-year-2017-wallpapers

Ha számba veszed, hogy mennyi minden történt veled tavaly, rájössz, hogy nem éppen volt unalmas a 2016-os éved. Biztosan rengeteg dolog van, amit fel tudsz sorolni, és ebből kiindulva arra következtethetsz, hogy idén is zajlani fognak az események.

new-year

Lehet, hogy nagyobb változásokat vársz az új évtől, de ha tényleg így van, akkor neked is tenned kell érte. Ha azt várod, hogy új dolgok történjenek veled, akkor te se habozz cselekedni. Minél több munkát fektetsz valamibe, annál inkább elmondhatod magadról, hogy teszel valamit a jövődet illetően. Ne csupán várd a változásokat, hanem tegyél is értük.

making_change_happen

Sokak egyszerűen csak ülnek és azt várják, hogy valami pozitív hatása legyen az új évnek, de igazából nem tesznek semmit. Akkor lesz igazán jó éved, ha nem csak üldögélsz, hanem cselekszel. Itt nem csak arról van szó, hogy veled valami új dolog történik, ami számodra kedvező, hanem te magad is változol közben. Új tapasztalatokat szerzel, új embereket ismersz meg, így valaminek a részese lehetsz, amire később visszatekintve büszke lehetsz rá, hogy nem csak vártad a változásokat, hanem tettél is értük.

Make things happen

Bármi lehet, amit szerinted érdemes lenne csinálni. Az év eleje a legjobb időszak, mikor érdemes változtatni a hozzáálláson. Előbb-utóbb meg fogod tapasztalni ennek a pozitív hatásait. Minden kezdted nehéz, de ki tudja mi fog kisülni belőle végül…

 

Új év valami újat hoz?
Neked már hozott valami újat ez az év?